ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

25 Οκτωβρίου 2020

Με νέα NAVTEX μέχρι τις 4 Νοεμβρίου οι Τούρκοι πλησιάζουν την Κρήτη!

 ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ  Oruc Reis ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ... ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΗΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ . 

Η ΕΛΛΑΣ ΑΛΛΟΘΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ 

Αργά το βράδυ του Σαββάτου και ως "απάντηση" θα λέγαμε στην ελληνική αλλά και στον απόηχο των δηλώσεων Χρυσοχοϊδη, περί “εθνικισμού των 12 ν.μ”, ο υδρογραφικός σταθμός της Αττάλειας εξέδωσε ανακοίνωση για παράταση των ερευνών που πραγματοποιεί το Oruc Reis εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Η νέα NAVTEX έχει χρονική διάρκεια μέχρι τις 4 Νοεμβρίου και αφορά επίσης τα πλοία που συνοδεύουν το τουρκικό ερευνητικό σκάφος. Η νέα περιοχή ερευνών του Oruc Reis και των βοηθητικών του πλοίων Ataman και Cengiz Han, συνοδεία τουρκικών πολεμικών πλοίων, εκτείνεται στο νοτιοδυτικό όριο της ζώνης που κινούνταν τις προηγούμενες ημέρες ο τουρκικός στολίσκος.

 

Η περιοχή είναι η αποτύπωση σε χάρτη των δηλώσεων που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες από τον Τούρκο υπουργό Ενέργειας. Υπενθυμίζουμε ότι έχει μιλήσει και για αποστολή γεωτρύπανου.Η προηγούμενη οδηγία που είχε εκδώσει ο υδρογραφικός σταθμός της Αττάλειας είχε ισχύ μέχρι την 27η Οκτωβρίου.
 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

 

 

 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️

ΕΝ ΝΕΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: QR CODES ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ




Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ