ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

24 Φεβρουαρίου 2021

Στέργιος Τζίντζιος στο Politic.gr: «Η Ελλήνων Συνέλευσις παλεύει για την απελευθέρωση του γένους από το τραπεζικοκομματικό καθεστώς»

 



24/02/2021, 11:10
Βασίλης Μελίδης

Απόλυτα διευκρινιστικός ως προς το μέλλον και τους σκοπούς της Ελλήνων Συνέλευσης είναι, σε συνέντευξη που παραχωρεί στο Politic.gr, ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Σερρών με το κόμμα του Αρτέμη Σώρρα, Στέργιος Τζίντζιος.

Ο κ. Τζίντζιος μιλάει για ξεκάθαρη στοχοποίηση του κόμματος από το πολιτικό σύστημα, κάνει λόγο για αγώνα για την απελευθέρωση των Ελλήνων πολιτών και δηλώνει ότι ο φορέας του είναι πανέτοιμος να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε μελλοντική εκλογική αναμέτρηση.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

– Πιστεύετε ότι η Ελλήνων Συνέλευσις και ο Αρτέμις Σώρρας στοχοποιήθηκαν από το πολιτικό σύστημα;

«Απαντώντας στην ακρίβεια των εννοιών των λέξεων που χρησιμοποιείτε, δεν πιστεύω, αλλά γνωρίζω επακριβώς ότι σαφέστατα έχει στοχοποιηθεί, τόσο η Ελλήνων Συνέλευσις με καταμετρημένες 235 τρομοκρατικές επιθέσεις στους τοπικούς οργανισμούς, δηλωμένες στα κατά τόπους Α.Τ., μα και με κλήση για προστασία στις κατά τόπους εισαγγελίες πρωτοδικών, όσο και ο ίδιος ο πρόεδρος, Αρτέμης Σώρρας, με δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας στο πρόσωπό του. Μάλιστα, η μία από αυτές σημειώθηκε σε πολύ γνωστό σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης και η μία με πολιτική ομηρία, ώστε να μην είναι με τη φυσική του παρουσία υποψήφιος τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις Εθνικές εκλογές του 2019. Για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα αυτά, ενώ δε διοίκησε η Ελλήνων Συνέλευσις ούτε μία μέρα, δε διαχειρίστηκε διόλου δημόσιο χρήμα και δε νομοθέτησε κανέναν από αυτούς τους ανθΕλληνικούς νόμους που σκοτώνουν τον Έλληνα καθημερινά;»

– Πολλοί κατατάσσουν την Ελλήνων Συνέλευσις στο χώρο της άκρα δεξιάς. Πως προσδιορίζετε τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπείτε;

«Ο πολιτικός χώρος ανήκει στον Έλληνα πολίτη και ο ίδιος θα πρέπει να κάνει την εμφάνισή του ως ενεργό μέλος της πολιτείας του, που ο ίδιος θα έπρεπε να έχει δημιουργήσει και προστατεύσει από τον καθένα ιδιοτελή κομματάρχη. Όλες οι παρατάξεις έχουν αποτύχει ως νομοθετικά όργανα, διότι είναι κεφαλαιοκεντρικές και ξεχάσανε τον Έλληνα, ο οποίος είναι το βασικό συστατικό του Ελληνικού κράτους και ο φέρων τα κληρονομικά δικαιώματα του γένους του ως Ιθαγενής Έλλην, οπότε η Ελλήνων Συνέλευσις δημιουργήθηκε για να αναδείξει τον Έλληνα ενεργό πολίτη, ο οποίος επιλαμβάνεται επί παντός επιστητού της πολιτείας του και μετέχει κρίσεως και αρχής αυτής».

– Σε διακαναλική συνέντευξη τον Ιούνιο του 2019 η Ελλήνων Συνέλευσις δεσμεύτηκε για την παροχή 20.000 € σε κάθε Έλληνα, σε κάθε ΑΦΜ, με στόχο την επανεκκίνηση της οικονομίας. Η δέσμευση αυτή παραμένει ενεργή;

«Σαφέστα και παραμένει αυτή η δέσμευση, διότι είναι κατατεθειμένη στις προγραμματικές μας δηλώσεις στον Άρειο Πάγο με αριθμό πρωτοκόλλου 6199/4/9/2015».

– Ποια είναι η θέση του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών;

«ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 40, 46, 49, 53 ΚΑΙ 54 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ. ΒΑΣΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ».

– Σε λίγες ημέρες ξεκινά ένας νέος γύρος διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη. Συμφωνείτε με τη διαδικασία αυτή ή πιστεύετε πως δεν υπάρχουν περιθώρια διαλόγου με τους γείτονές μας;

«Δεν υπάρχει Υπουργείο Εξωτερικών να ασκήσει μια ξεκάθαρη εξωτερική πολιτική, βασισμένη πάνω στα δίκαια των Ελλήνων και αυτό έχει αποδειχθεί μέσα στα χρόνια της ιστορίας, όπως είδαμε και στην προηγούμενη ερώτηση. Οπότε όλες αυτές οι συναντήσεις είναι περισσότερο για το φαίνεσθαι και όχι ουσίας».

– Ο πολιτικός φορέας που εκπροσωπείτε είναι έτοιμος για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο του 2021 ή τους πρώτους μήνες του 2022; Θα δώσετε το παρών στις Εθνικές εκλογές; Και συμπληρωματικά, το 2023, στις δημοτικές εκλογές, η Ελλήνων Συνέλευσις θα στηρίξει δικούς της υποψηφίους;

«Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 2019, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ».

http://www.eurovouli.gr/tzintzios

697 760 0939

tzintzioss@gmail.com

– Ποιο είναι το δικό σας πολιτικό μέλλον;

«ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ), ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ».

ΠΗΓΗ:





ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ PDF...

Η «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.












 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ



"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

18:00 ΜΕ 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 43 | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΚ 14231



ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ E-mail: 

esyneasionias@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 3009278 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️

ΕΝ ΝΕΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: QR CODES ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ




Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ