ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

04 Μαΐου 2022

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΞΕΙΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΚΗ...



Από τη νέα ανώνυμη ηπατίτιδα, μπορεί να προκληθεί έως και θάνατος! Καταστρέψαμε μια ολόκληρη γενιά, με τις μάσκες σε μικρά παιδιά!!! Δεν τους αφήσαμε την ευκαιρία, την ώρα που έπρεπε, στο ηλικιακό χρονικό που έπρεπε, να εκτεθούν στο περιβαλλοντολογικό και κοινωνικό υιικό φορτίο,

…ώστε ο οργανισμός τους να αναπτύξει τις άμυνες εκείνες και τα αντισώματα, ώστε να ξεπερνά μια απλή κατά τα άλλα ίωση λίγων ωρών ή ημερών (όπως ηπατίτιδες), ΕΝΩ τώρα, το παρόν και το μέλλον τους, εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία τους, αφού είναι ενδεχόμενη μέχρις και η μεταμόσχευση ήπαρ.

Καθώς επίσης, πτωχοποιήσαμε την Συναισθηματική Νοημοσύνη τους, με τα Lockdowns, την τηλεκπαίδευση και τη μάσκα στο πρόσωπο του εκπαιδευτικού, του οποίου το πρόσωπο, μεταδίδει εκφραστικές πληροφορίες στην αντιληπτικότητα των μικρών παιδιών.
(Χ.ΚΥΡ)

Δημοσιογράφος:

– Κε. Γάκη, η κυρία Παπαευαγγέλου η οποία είπε ότι η οξεία ηπατίτιδα μπορεί να οφείλεται στο  lockdown στον εγκλεισμό των παιδιών, επηρεάζοντας το ανοσοποιητικό τους σύστημα, το γεγονός ότι δεν λειτούργησε η φυσική ανοσία όλο αυτό το διάστημα. Το γεγονός ότι δεν λειτούργησε η φυσική ανοσία όλο αυτό το διάστημα, λοιπόν να ξεκινήσουμε από την ηπατίτιδα θέλω.

Δρ. Δημ. Γάκης:

– Να πω να πω ότι πολύ χαίρομαι που έρχονται επιτέλους σε αυτά τα οποία λέγαμε, να πω ότι λυπάμαι που δεν τα άκουσαν και δεν τα εφήρμοσαν, τα άκουγαν, αλλά δεν τα εφήρμοσαν, όπως λένε και οι Άγγλοι we hearing but we not listening …Άκουγαν αλλά κώφευαν οι άνθρωποι, ή δεν θέλανε να ακούσουνε!  Οι άνθρωποι δεν θέλανε, είναι προφανές, και παρότι τους προειδοποιούσαμε για τις ζημιές που γίνονται στο ανοσολογικό σύστημα των πάντων, τόσο με τους περιορισμούς, των lockdown, τις μάσκες, την αποφυγή επαφής με τα άλλα τα παιδιά, αλλά και στον ψυχικό κόσμο των παιδιών και στις μαθησιακές ικανότητες, διότι χάσανε δύο -2- χρόνια εκπαίδευσης τα παιδάκια, ειδικά τα μικρά παιδάκια, που δεν έβλεπαν τις εκφράσεις του Δασκάλου.

Αυτό ψυχοκινητικά είναι τεράστιο έγκλημα!!! Δε μάθανε να καταλαβαίνουν τις εκφράσεις του άλλου ανθρώπου. Οι ικανοί άνθρωποι, οι έξυπνοι άνθρωποι, αυτοί που έχουνε υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη, χαρακτηρίζονται από το ότι μπορούν να διαβάσουν εκφράσεις των άλλων ανθρώπων, να μαντέψουν, να διαγνώσουν το χαρακτήρα του κοτκε, αυτό το στερήσαμε από τα παιδιά και, είναι ένα πολύτιμο στοιχείο της ψυχοκοινωνικής και ψυχοκινητικής ανάπτυξης αυτών των παιδιών!”

“Σοβαρή Οξεία ηπατίτιδα Άγνωστης Αιτιολογίας”

Αυτή η ηπατίτιδα ακόμη δεν έχει χαρακτηριστεί… Για να μη τρομάζει ο κόσμος. Λέγεται “Σοβαρή Οξεία ηπατίτιδα Άγνωστης Αιτιολογίας” σε παιδιά, μέχρις στιγμής έχει αλλάξει ο ορισμός και θα αλλάξει ο ορισμός!

Η συνέντευξη του Ιατρού Δημήτρη Γάκη (Πρώην Διοικητή του ΑΧΕΠΑ – Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης) στο Alert TV:


Υ.Γ. του Χ. Κυρ:
Μια παράνομη Βουλή, μια Βουλή δίχως σώμα (Δεν έχει συσταθεί – και στη τρέχουσα κυβέρνηση αλλά και στις προηγούμενες – σε Σώμα), να την ενημερώσουμε για ακόμη μια φορά, ότι τα βράδια, ας μη κοιμάται ήσυχη, μολονότι οι ασυλίες και τα ακαταδίωκτα που ενδύεται, δεν θα τους θωρακίσει επ΄ουδενί την επόμενη ημέρα, με διακυβέρνηση ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΕΣΙΣ.


ΠΗΓΕΣ:


ΑΡΘΡΟ (ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ): ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΤΑ: ℗ 2021 - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

Η «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

















 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:





"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
18:00 ΜΕ 21:00
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ:
210 2200 364 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
694 559 7235 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️

ΕΝ ΝΕΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: QR CODES ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ




Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ