ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

11 Μαρτίου 2021

Μας έχουν επιβάλλει lockdown γιατί «η... γύρη μεταδίδει τον κορωνοιό»! - Η τρομοκρατία σε νέα επίπεδα


ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΙΓΑΤΟΡΕΣ

Η άνοιξη μπαίνει για τα καλά και η γύρη που παράγεται από τα δέντρα και τα λουλούδια αν και ποτέ δεν ξεπερνούσε την είδηση της μισής ώρας φέτος όμως αποκτά άλλη αξία καθώς αποφασίστηκε ακόμα και η γύρη να γίνει ένα "όπλο" τρομοκρατίας για να κρατήσει τον κόσμο κλειδωμένο.

Έτσι για ακόμα μια φορά κυβερνήσεις και κυβερνητικές πολιτικές δεν θα φταίνε γιατί οι "κακές μέλισσες" και "κακή γύρη" θα είναι υπεύθυνες για τα κρούσματα κορωνοϊού. Όλα στον αγώνα κατά του σπασίματος των lockdown. Τελικά απορούμε πως κατάφερε η ανθρωπότητα να φτάσει μέχρι εδώ από την "δολοφονική γύρη".

Έτσι στην καινούργια θεωρεία "ειδικοί" επισημαίνουν ότι επειδή προκαλούνται αλλεργίες σε πολλούς ανθρώπους είναι άλλος ένας κίνδυνος που ελλοχεύει γιαι να γίνει κάποιος πιο ευάλωτος στον κορωνοϊό εξαιτίας της γύρης!

Διεθνής μελέτη

Διεθνής μελέτη με επικεφαλής... Έλληνα της διασποράς (αυτός ο ομογενής βρίσκει βήμα γιατί λέει τρόπους παράτασης των lockdwon μάλλον) συσχετίζει τη γύρη με τον κίνδυνο λοίμωξης από κορωνοϊό.

Η παγκόσμια εξάπλωση της Covid-19, σύμφωνα με τη νέα έρευνα, συνέπεσε πέρυσι με μια μεγάλη εποχική έξαρση συγκεντρώσεων γύρης στο βόρειο ημισφαίριο, όπου ανήκει και η Ελλάδα. (βρέθηκε η αιτία)!

Όσο μεγαλύτερη είναι η έκθεση των ανθρώπων στην γύρη που μεταφέρεται με τον αέρα, τόσο φαίνεται να αυξάνεται η μεταδοτικότητα ορισμένων αναπνευστικών ιών, μεταξύ των οποίων και ο νέος κορωνοϊός.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον αεροβιολόγο Αθανάσιο Δάμιαλη του Πολυτεχνείου του Μονάχου και του Ινστιτούτου Περιβαλλοντικής Ιατρικής του Κέντρου Χέλμχολτς της ίδιας γερμανικής πόλης, οι οποίοι ανέλυσαν στοιχεία από 130 περιοχές σε 31 χώρες πέντε ηπείρων και έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), εκτιμούν ότι η έκθεση σε αυξημένη ποσότητα γύρης καθιστά κάποιον πιο ευάλωτο στη λοίμωξη Covid-19.

 

πηγη:https://www.pronews.gr






Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️

ΕΝ ΝΕΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: QR CODES ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ




Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ