ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

14 Ιουλίου 2020

Γεωργιάδης για Αγία Σοφία: Έχουμε σε ετοιμότητα τις Ένοπλες Δυνάμεις μας


Η Τουρκία στο τέλος θα καταστραφεί γιατί έχει το σύνδρομο της Μαντάμ Σουσούς

Αυτοί είναι οι πολιτικοί άνδρες της πατρίδας μας που παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας τους και βγαίνουν και κάνουν λεονταρισμούς στα Μ.Μ.Ε. για το τζαμί στην Αγ. Σοφία και για την προκλητικότητα της Τουρκιάς σε μια προσπάθεια να συσπειρώσουν τον κόσμο που τους έχει γυρίσει την πλάτη σπέρνοντας των φόβο ανάμεσα στους πολίτες

Η Αγία Σοφία γίνεται τζαμί, μία κίνηση αναμενόμενη από τον Ερντογάν, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, την οποία έκανε για να «στρέψει την Τουρκία προς έναν οθωμανισμό».

«Η Δύση αντιδρά όπως αντιδρούσε πάντα [...] Αυτό που πρέπει να μας απασχολήσει είναι ότι το έκανε για να επηρεάσει τις σχέσεις μαζί μας» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε: «Αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε είναι με ψυχραιμία να προετοιμαστούμε και να έχουμε σε ετοιμότητα τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο»



Σε ό,τι αφορά την αντίδραση της Δύσης και δη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα κριθεί εν πολλοίς στο σημερινό Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, ο κ. Γεωργιάδης προέβλεψε ότι «η Δύση θα εκφράσει τη δυσφορία της, με έναν τρόπο διπλωματικό».

«Η Τουρκία στο τέλος θα καταστραφεί γιατί έχει το σύνδρομο της Μαντάμ Σουσούς, νομίζει ότι είναι ισχυρότερη από ό,τι είναι στην πραγματικότητα», εκτίμησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρατηρώντας ότι, «έχει φέρει απέναντί του μεγάλες δυνάμεις, όπως τη Γαλλία, το μισό αραβικό κόσμο». Μάλιστα χαρακτήρισε «παρανοϊκό» τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


πηγη: https://www.enoplos.gr

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️

ΕΝ ΝΕΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: QR CODES ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ




Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ