ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

30 Ιουλίου 2020

Σήμερα είσαι ότι δηλώσεις! Θες να τους το επιστρέψεις στα μούτρα τους;


Για πάνω από 80 χρόνια ως γνωστόν, "στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις" ή τουλάχιστον αυτό δεν ισχύει για κοινούς θνητούς, αλλά για κάποιους, τα "έξυπνα πουλιά" τα λεγόμενα… Όλα αυτά τα πουλάκια όμως, ενδεχομένως να ζήσανε, ζούνε, και διαιωνίζεται αυτό, εις βάρος των πολλών, δίχως πραγματικά να σκοτίζονται για τον αγώνα τον δικό σου, να συντηρήσεις την οικογένειά σου, να αναθρέψεις τα παιδιά σου (εάν ανήκεις σε αυτούς που το τόλμησαν μέσα στα μνημόνια να δημιουργήσουν οικογένεια) να τα σπουδάσεις, ακόμη και αν βγάλανε άλλον έναν χειμώνα τουρτουρίζοντας στο σπίτι και στα δημόσια εκπαιδευτήρια, αναβάλλεις επ' αόριστο κάποιες διακοπές, όχι στο Λος Άντζελες, κάπου εδώ γύρω, αλλά να πεις ότι χαλάρωσες από όλα για 1.5 - 2 εβδομάδες, αλλά πού τέτοιο πράγμα;! Χρειάστηκες νοσοκομείο, στο νησί και κόντεψες να χάσεις τον άνθρωπό σου! Αν δεν τον έχασες δηλαδή… Μέχρι να σηκωθεί ελικόπτερο ή τζετ να έρθει να τον πάει στην Αθήνα ή όπου αλλού υπάρχει μια στοιχειώδης δομή, κλάψε τα Χαράλαμπε, και αρχίζεις τα Πάτερ Υμών και τα κεριά. Μισθοί, συντάξεις, έχουν παραχωρήσει την Εθνική σου Κυριαρχία από το 2012!!! Ξεπουλήσανε και την Μακεδονία, λες και ξεπουλήσανε κάποιο κινητό όπως ένα υποβρύχιο, που ακόμη και το υποβρύχιο, αν χάραξε με το πλήρωμά του (έμψυχο δυναμικό) την ροή του ιστού - της ιστορίας, με φωτεινά γράμματα, ΟΥΤΕ και αυτό το ξεπουλάς!!! 

Κάποτε (και το πρόλαβε και η δική μου "γενιά" αυτό), παίζαμε όλα τα παιδιά της γειτονιάς, έξω σε δρόμους, σε πλατείες, σε αλάνες, σε πάρκα, έως αργά το απόγευμα, σχετικώς ανέμελοι οι γονείς μας, τώρα που τέτοιο πράγμα;! Δεν ξέρεις αν θα επιστρέψει καν στο σπίτι ή έπεσαι θύμα οποιασδήποτε συνθήκης που η "ασφάλεια" της πολιτείας σου, εγγυάται πως μπορείς να χαμογελάς και αύριο στον ήλιο. Σήμερα δεν ξέρεις όταν γυρίσει στο σπίτι, αν θα έχει το ίδιο χρώμα που είχε και πριν. Εκεί έξω βλέπεις, ψάχνουμε τώρα πια, τους Έλληνες με το κιάλι. Είδος προς εξαφάνιση, αν και σωστότερο είναι να πω, είδος προς αντικατάσταση.

Στην Ελλάς του 2020 λοιπόν, όχι μόνον, αλλά ως γνωστών, από Καποδίστρια και μετά, κανείς είναι ότι δηλώσει… Έτσι κάποιες οικογένειες, ορίζουν την ζωή σου. Κάποιοι δηλώσαν Έλληνες, πατριώτες και πως θα προασπίζονται το Έθνος και το Σύνταγμα, ενώ κάποιοι άλλοι, έχουν δηλώσει εισαγγελείς και Αρεοπαγίτες. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δε, του είπανε πως θα παίρνει τόσα, και απλά θα κόβει κορδέλες σε δεξιώσεις και στεφανο-κρουσίες. Ένας άλλος λίγο πιο στενά στον περιβάλλοντα χώρο σου, έχει δηλώσει Δήμαρχος, ενώ αναγγέλλει πως το ταμείο του δήμου έχει πτωχεύσει (είναι μονοπώλιο, από τα Δημοτικά τέλη και όμως τον κέρδισε σε αγώνα δρόμου του ενός, η ίδια του η σκιά!!!).


Σήμερα είσαι ότι δηλώσεις!
Θες να τους το επιστρέψεις στα μούτρα τους;

Θες να μάθεις τον πιο απλό τρόπο για να πέσουν οι μάσκες και τα προσωπεία και να πάψει να είναι ο καθ' ένας ότι δηλώσει και ότι τον εξυπηρετεί καλύτερα, σε βάρος της ζωής σου και του όλου; Περιβάλλοντος, νερού, τροφίμων, Πατρίδας, Οικογένειας, Έθνους, Πολιτισμού, Ιστορίας, Εργασίας, Υγείας, Ασφάλειας, Οικονομίας, Ανάπτυξης, Στρατηγικής, Άνθρωπο-κεντρικότητας, Φιλοζωίας και συλλογής γραμματοσήμων με μεγαλύτερο ενδιαφέρον;;; ( :P )

Βήμα 1ο: Προσεγγίζεις τον διπλανό σου τοπικό οργανισμό Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (δεν το χάνεις, έχει το πιο ευγενικό και γλυκό πρόσωπο στην ταμπέλα, του Προέδρου μας Αρτέμη Σώρρα), ζητάς από το πιτσιρίκι που έχεις εκεί, από συγγενείς κλπ, να σε βοηθήσει να το ψάξεις στο ίντερνετ. Ααα μπορείς και μόνη/μόνος σου!;;; Πολύ ωραία!!!

Βήμα 2ο: Μπαίνεις μέσα στον τοπικό οργανισμό, χαιρετηθείτε με τους συνανθρώπους σου εκεί, και ζήτα τους, ότι θα ήθελες να "Δηλώσεις και εσύ μια ιδιότητα (όπως ο κάθε πικραμένος που έπραξε κατά της χώρας σου), με τη διαφορά ότι ΕΣΥ, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά, πολλά, πολλά χρόνια, θες να δηλώσεις πως είσαι αυτό που ήταν κάποτε οι προ-παππούδες σου… δηλαδή, θες να δηλώσεις: Κυρίαρχος Έλλην Αυτόχθων Ιθαγενής!!!"


Βήμα 3ο: Ακολουθείς με γνώση πλέον, τις οδηγίες των Συνελλήνων εκεί που συστήθηκες στην Ε.ΣΥ. και εκτελείς να ολοκληρώσεις την διαδικασία.

Βήμα 4ο: Προσοχή, αυτό που μόλις έκανες, δεν θα σου δείξει άμεσα αποτελέσματα, είναι ένα πρώτο βήμα, για να δεις αποτελέσματα, θέλει το χρόνο του. Όπως το να απελευθερώσουμε την Ιερή μας χώρα Ελλάς για δείγμα και να αρχίσουμε να ζούμε στην αφθονία και όχι μέσα στον φθόνο!

Σημείωσε το εξής: Για να δεις πιο άμεσα αποτελέσματα, ενεργοποίησε το χαμόγελο, εντός και εκτός του εαυτού σου. Δηλαδή, μην κρατάς για το εαυτό σου, την χαρά της νέας σου ταυτότητας, διέδωσε το γεγονός που βιώνεις, της γνώσης και της αλήθειας μέσω αποδεικτικής διεργασίας παντού, φέρε και άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν τα βήματα που έκανες εσύ, και φρόντισε να είσαι πάντα χαμογελαστή / ός!!!

Δεν κοστίζει τίποτα, και σχηματίζοντας - αυτό που με μαθηματικούς όρους και φυσικούς συνάμα - συνηθίζουμε να λέμε "την κρίσιμη μάζα" η οποία θα αποτινάξει, με ένα απλό σκίρτημά της, τους ζυγούς και τα τσιμπούρια από πάνω της, μια για πάντα!!!


Διαβάστε επίσης…
Εθνικές Εκλογές 2019 και προγενέστερα… Αρτέμης Σώρρας:
" Έχω πει ότι οι αριθμοί, δεν λένε ψέματα! Οι ψεύτες, δεν ξέρουν αριθμητική! "

Ο Αρτέμης Σώρρας σε μια παρουσίαση, ομιλία στο Ράδιο ΕΛΕΥΣΙΣ - μετά τις Εθνικές Εκλογές του 2019 της Ελλάς μας, σε τηλεφωνική επικοινωνία, μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, σε καθεστώς ομηρίας, όντας ο ίδιος πολιτικός κρατούμενος ως Πρόεδρος Πολιτικού Φορέα, του Πολιτικού Φορέα που εκπροσωπεί το Έθνος των Έλλην ανθρώπων, αναλύει, διαλύει, συγκροτεί, δομεί, αποσυνθέτει και επανασυνθέτει, αυτά που πρέπει, όλα όσα πρέπει, την ώρα που πρέπει, διότι έτσι πρέπει και διότι μπορεί!!!





Αμφότερες πηγές:




Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️

ΕΝ ΝΕΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: QR CODES ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ




Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ