ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

07 Μαΐου 2021

Ζάκυνθος: Εκτέλεσαν επιχειρηματία μέσα σε λογιστικό γραφείο - Ο 54χρονος είχε γλιτώσει παλιότερα από ενέδρα



Ο 54χρονος επιχειρηματίας την είχε γλιτώσει πριν από μερικούς μήνες, όταν εκτελεστές σκότωσαν τη γυναίκα του αντί για εκείνον.


Νεκρός από βροχή πυρών με καλάσνικοφ έπεσε ένας 55χρονος σεσημασμένος Έλληνας στη Ζάκυνθο, γνωστός στις Αρχές από το παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

Το περιστατικό έγινε μισή ώρα μετά τις 11 το πρωί στο κέντρο της Ζακύνθου στο ισόγειο γραφείο ενός πολιτικού μηχανικού τον οποίο είχε επισκεφθεί το θύμα για προσωπικές του εργασίες.

Εκείνη την στιγμή, άγνωστος δράστης που φορούσε κουκούλα βγήκε από ένα αυτοκίνητό με ένα καλάσνικοφ, πλησίασε στην τζαμαρία και γάζωσε το θύμα και το γραφείο.

Από την βροχή των πυροβολισμών τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά στην κοιλιακή χώρα και ο αδερφός του ιδιοκτήτη του γραφείου, επίσης μηχανικός και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις Πρώτες Βοήθειες.

Ο 55χρονος που ήταν πατέρας τριών παιδιών είχε γίνει και πέρυσι στόχος, όπου μάλιστα στην επίθεση που είχε γίνει τότε, έχασε την ζωή της η γυναίκα του και εκείνος τραυματίστηκε σοβαρά.

Αμέσως μετά την πράξη του ο άγνωστος δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και διέφυγε. Από τις κινητοποίηση και τις αναζητήσεις της Αστυνομίας που ακολούθησε, εντοπίστηκε σε σχετικά κοντινή απόσταση, λίγο αργότερα, καμένο το αυτοκίνητο διαφυγής του δράστη όπως και το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησε και το παράτησε μέσα στο όχημα.

Στο νησί έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από την Ασφάλεια.

Ζάκυνθος: Επιχειρηματίας νεκρός από πυροβολισμούς - Είχε γλυτώσει από παλαιότερη απόπειρα δολοφονίας με θύμα τη σύζυγό του
 ERMISNEWS.GR

ΠΗΓΕΣ:





ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

Η «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

















 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:







"Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

18:00 ΜΕ 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 43 | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΤΚ 14231

!!! Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ) - ΚΑΝΕ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ - + ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ-ΤΟΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. (ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ: christos.kyr.d@gmail.com)


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ E-mail: 

esyneasionias@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 3009278 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 
697 174 0878 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️

ΕΝ ΝΕΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: QR CODES ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ




Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ