ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

03 Νοεμβρίου 2022

Αυτοκτόνησε 36χρονη υγειονομικός που βρισκόταν σε αναστολή – Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί;;;


Η νεαρή οδοντίατρος Χρυσάνθη Παπαδογιάννη, αγωνιζόμενη για μια δικαιότερη κοινωνία είχε οδηγηθεί σε οικονομική ασφυξία, απόγνωση και επαγγελματική περιθωριοποίηση μετά από το τιμωρητικό μέτρο του Υπ. Υγείας.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι στα θύματα της καταστροφική διαχείρισης της πανδημίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προστέθηκε μια νεαρή υγειονομικός, η οποία βρισκόταν σε αναστολή, ως αποτέλεσμα της εκδικητικής πρακτικής του υπουργείου Υγείας σε όσους δεν δέχτηκαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. 

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις των διαμαρτυρόμενων υγειονομικών, μια 36χρονη οδοντίατρος, η οποία έμεινε για περισσότερο από έναν χρόνο εκτός επαγγελματικού στίβου επειδή δεν δεχόταν να εμβολιαστεί, βρέθηκε σε αδιέξοδο και οικονομική ασφυξία, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της.

Από το πρωί, δεκάδες υγειονομικοί αποχαιρετούν με συγκινητικές αναρτήσεις την 36χρονη Χρυσάνθη Παπαδογιάννη που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημαΜάλιστα, δημοσιεύουν φωτογραφίες με την 36χρονη να πρωτοστατεί στις διαμαρτυρίες των υγειονομικών που έμειναν ξαφνικά χωρίς εισόδημα, βίωσαν την επαγγελματική περιθωριοποίηση και τον κοινωνικό στιγματισμό.

Και ενώ η κυβέρνηση έχει διακηρύξει το τέλος της πανδημίας πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι, το τιμωρητικό μέτρο δεν έχει αρθεί. Μετά από συνεχείς πιέσεις συνδικαλιστών αλλά και επιστημόνων, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας άφησε ανοιχτό το παράθυρο για την επιστροφή των υγειονομικών το επόμενο χρονικό διάστημα.  

• Ανασύραμε αυτό το video σε πορεία διαμαρτυρίας – μεταξύ άλλων – της υγειονομικού Χρυσάνθης Παπαδογιάννη από σελίδα στο facebook (Εμβολιασμός – Άρθρα, σχόλια και ειδήσεις | 8 Οκτωμβρίου 2022 | 10:06)

• Εδώ επίσης ένα ανεξάρτητο, ακομμάτιστο φυλλάδιο με αναφορά στην Χρυσάνθη Παπαδογιάννη, που διανέμεται ακόμη και σήμερα στο κέντρο της Αθήνας (ίσως και πανελλαδικά):

Πηγή:

• Τμηματική τροποποίηση κειμένων & μακέτα βασικής φωτογραφίας άρθρου: Χρήστος Κυριακόπουλος





ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΤΑ: ℗ 2021 - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

Η «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

















 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:






Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 2 (ΑΤΤΙΚΗΣ)


Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
18:00 ΜΕ 21:00
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ:
210 2200 364 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
694 559 7235 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️

ΕΝ ΝΕΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: QR CODES ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ




Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ