ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

01 Νοεμβρίου 2022

Μετά τα ΠΥΡΗΝΙΚΑ, ο Πούτιν έδωσε σήμερα την ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ίσως ομιλία από το 2007 – ΒΙΝΤΕΟ


«Ας επινοήσουν ΔΕΚΑ ΦΥΛΑ, εμάς ας μας αφήσουν ήσυχους!!! Μπήκαμε στην πιο ΚΡΙΣΙΜΗ δεκαετία μετά τον Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την χθεσινή ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, συμμετέχει στην ολομέλεια της ετήσιας συνάντησης της Λέσχης Valdai. Το θέμα της συνεδρίας είναι «Ο μετά-ηγεμονικός κόσμος: Δικαιοσύνη και ασφάλεια για όλους».

Ο Πούτιν έκανε αρκετές και σημαντικές αναφορές που αξίζει να προσέξετε, καθώς η ομιλία που έδωσε σήμερα κρίνεται ως η πιο σημαντική μετά εκείνη την περιβόητη ομιλία του Μονάχου το 2007, όπου είχε καταγγείλει την λεγόμενη «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως η Δύση (διεθνιστική τάξη πραγμάτων) έχει βάλει «στο παιχνίδι την κυριαρχία του κόσμου, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι επικίνδυνο, βρώμικο και θανατηφόρο»!!!


Τα σημαντικότερα σημεία:

• Το παιχνίδι της Δύσης είναι θανατηφόρο, επικίνδυνο και βρώμικο.

• Υπάρχει μια προσπάθεια να εισαχθεί ένας «κανών» που επιτρέπει στις «εξουσίες» να κάνουν ό,τι θέλουν ατιμώρητα.

• Η Δύση έχει κάνει αρκετά βήματα προς την κλιμάκωση, τροφοδοτώντας τη σύγκρουση στην Ουκρανία, προκαλώντας αποσταθεροποίηση της Ταϊβάν και των παγκοσμίων τιμών των τροφίμων.

• Το παιχνίδι της Δύσης είναι αιματηρό, επικίνδυνο και βρώμικο. Αρνείται την κυριαρχία χωρών και λαών. Αυτός που σπέρνει τον άνεμο, θα θερίσει τον ανεμοστρόβιλο.

• Η επέκταση του ΝΑΤΟ ήταν απαράδεκτη για την Ρωσική Ομοσπονδία και η Δύση το γνώριζε αυτό, αλλά το αγνόησε. Οι διαπραγματεύσεις σχετικά με την μη επέκταση του ΝΑΤΟ «απλώς απορρίφθηκαν. Η Δύση ήθελε να επιδείξει τους μύες της και να «δείξει ποιος είναι το αφεντικό στο σπίτι» με το πραξικόπημα στην Ουκρανία. Ήθελαν να βάλουν τους πάντες στα νώτα τους.

• Οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι είναι ένας λαός – αυτό είναι ένα ιστορικό γεγονός. Η Ουκρανία έχει σε τεχνητό κράτος. Η μόνη χώρα που μπορεί να εγγυηθεί την κυριαρχία της είναι η χώρα που την δημιούργησε.

• Ο κόσμος είναι μάρτυρας της υποβάθμισης των παγκόσμιων θεσμών, της διάβρωσης της αρχής της συλλογικής ασφάλειας, της αντικατάστασης τους διεθνούς δικαίου με τους (διεθνιστικούς) «κανόνες».

• Ακόμα και στο απόγειο του Ψυχρού Πολέμου, κανείς δεν αρνήθηκε την ύπαρξη της κουλτούρας και της τέχνης του άλλου. Στην Δύση κάθε εναλλακτική άποψη χαρακτηρίζεται ανατρεπτική.

• Οι προσπάθειες της Δύσης να οδηγήσει τους πάντες κάτω από το ίδιο πρότυπο είναι καταδικασμένες.

• Ας επινοήσουν τουλάχιστον 10 φύλα, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να επιβάλλουν στους άλλους.

• Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο πρέπει να χτίσουμε το μέλλον μας.

• Οι παραδοσιακές αξίες δεν είναι ένα σταθερό σύνολο αξιώσεων, σε κάθε περίπτωση είναι μοναδικές για κάθε έθνος, δεν πρέπει να επιβάλλονται, αλλά να γίνονται σεβαστές – Πούτιν.

• Η νέο-φιλελεύθερη (σ.σ. διεθνιστική) ιδεολογία έχει ξεπεράσει τα όρια. Οι νέο-φιλελεύθεροι έχουν αρχίσει να δηλώνουν ότι μια ανοιχτή κοινωνία έχει εχθρούς και ότι η ελευθερία τους πρέπει να περιοριστεί ή να καταστραφεί.

• Υπάρχουν τουλάχιστον δύο «Δύσεις». Η πρώτο είναι παραδοσιακή, με πλούσιο πολιτισμό. Η δεύτερο είναι επιθετική και αποικιακή. Η Ρωσία δεν θεωρεί τον εαυτό της εχθρό της Δύσης. Η Ρωσία προσπάθησε να οικοδομήσει σχέσεις με τη Δύση και το ΝΑΤΟ – να ζήσουν μαζί με ειρήνη και αρμονία. Η απάντησή τους σε κάθε συνεργασία ήταν απλώς «όχι».

• Βλέπουμε ότι στις δυτικές χώρες συμβαίνουν περίπλοκες δημογραφικές, πολιτικές και κοινωνικές διαδικασίες (σ.σ. Μεγάλη Επανεκκίνηση). Αυτά είναι εσωτερική τους υπόθεση. Η Ρωσία δεν ανακατεύεται σε αυτά τα ζητήματα και δεν πρόκειται να παρέμβει. Σε αντίθεση με τη Δύση, δεν εισβάλλουμε στην αυλή κάποιου άλλου.

• Η κατάρρευση της ΕΣΣΔ κατέστρεψε την ισορροπία των πολιτικών δυνάμεων. Η Δύση έχει διακηρύξει μια μονοπολική παγκόσμια τάξη. Σήμερα, ο μονοπολικός κόσμος ανήκει στο παρελθόν. Βρισκόμαστε σε ένα ιστορικό ορόσημο. Η πιο σημαντική και επικίνδυνη δεκαετία από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι μπροστά.

• Το μέλλον της παγκόσμιας τάξης διαμορφώνεται μπροστά στα μάτια μας. Πρέπει να αποδεχτούμε κάθε σύστημα κοσμοθεωρίας χωρίς να επιβάλλουμε ούτε μια αλήθεια σε κανέναν.

• Η ανθρωπότητα έχει δύο επιλογές – είτε θα συνεχίσουμε να συσσωρεύουμε το βάρος των προβλημάτων που είναι βέβαιο ότι θα συντρίψουν όλους μας, είτε μπορούμε να συνεργαστούμε για να βρούμε λύσεις.

• Πάντα πίστευα στη δύναμη της κοινής λογικής, γι’ αυτό είμαι πεπεισμένος ότι αργά ή γρήγορα τόσο τα κέντρα του πολυπολικού κόσμου όσο και η Δύση θα πρέπει να ξεκινήσουν έναν ισότιμο διάλογο για το κοινό μας μέλλον.

• Όσο υπάρχουν πυρηνικά όπλα, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος χρήσης τους.


Πηγή:


 



ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΤΑ: ℗ 2021 - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

Η «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

















 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:






Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 2 (ΑΤΤΙΚΗΣ)


Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
18:00 ΜΕ 21:00
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ:
210 2200 364 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
694 559 7235 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️

ΕΝ ΝΕΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: QR CODES ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ




Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ