ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

27 Ιουνίου 2020

Διεθνές Δίκαιο και Ελληνοτουρκικές Σχέσεις στην Ανατολική Μεσόγειο (ΚΡΗΤΗ tv)

Άρθρο: Κυριακόπουλος Χρήστος

Για όσο θα το επιτρέπεις εσύ Έλληνα πολίτη, μέσα από την ετερόφωτη απαθή αδράνειά σου, το παιχνίδι που ήταν από καιρό στημένο, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με πάντα τον ίδιο στόχο και απώτερο σκοπό... Τον αφανισμό σου!


Δεν πρόκειται απλά να σε περιορίσουν και να σε υποβαθμίσουν μετά από τόσες και τόσες υποβαθμίσεις και διεθνή εξευτελισμό, αλλά για τον ολοκληρωτικό αφανισμό σου.


Και όπως ευθαρσώς έχουν δήξει οι μαριονέτες τους που ήταν και είναι σε κρατικές θέσεις εξουσίας, με δηλώσεις πλήρους ανιστόρητου περιεχομένου και χωρίς ίχνους ντροπής, με το πέρασμα του χρόνου, θα συγκαλύψουν τα εγκλήματά τους υπέρ του αφανισμού σου, με τεχνάσματα και αλχημείες, ώστε να την βγάλουν 
καθαρή και να φανούν ως ανθρωπιστές σε ένα ευρύτερο φάσμα για το γενικότερο καλό.

Στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές, το αίμα των αγωνιστών αυτής της ιερής χώρας, σε καλεί και σε προστάζει να εμφανιστείς με το πρόσωπό σου, να ψηφίσεις και να ψηφιστείς για την απελευθέρωση της Μητέρας των μητέρων Ελλάς, για το παρόν και το μέλλον των παιδιών σου, των παιδιών τους και την ευρεία ζωντανή ιδέα της Παλιγγενεσίας του Έθνους και του ανθρώπου.


Σε μια Ελλήνων Πολιτεία, με ΑΞΙΕΣ - ΑΡΧΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, από τους οποίους θα απορρέουν οι ελάχιστοι και δικαιότεροι νόμοι για μια κοινωνία ανθρώπων με δίκαια και όχι δικαιώματα. Από τις οποίες θα διέπονται οι χορδές για την ενορχήστρωση της πραγματικής εν ζωή ευτυχίας, με πραγματικό στόχο και σκοπό, με προσωπική ανέλιξη - πάντα - σε συνάρτηση της κοινωνικής, ολικής ανέλιξης.


Ανθρώπινα δίκαια, το δίκαιο των ιδιοκτητών, αυτό είσαι, αυτό πρέπει να δεις με τα μάτια, όχι του σαρκίου σου, αλλά της νόησης.


Διότι σε κατάντησαν με δικαιώματα, νομικά, κλπ, με επιδόματα ή μη, με προνόμια ή μη, όμως έχεις λιγότερα από τους "μετανάστες", το βλέπεις;


Στο σπίτι σου, στον οίκο σου, το δίκαιο το έχεις εσύ, κληρονομικά ή αυτοδημιούργητα, πάντως είναι αναμφισβήτητα δικά σου. Τώρα αν φιλοξενήσεις κάποιον στον οίκο σου, εσύ του δίνεις δικαιώματα, εσύ ορίζεις τους κανόνες, τους οποίους θα πρέπει να σεβαστεί.


Ένωση Ελλήνων εδώ και τώρα! Ελλήνων έλευσις, Ελλήνων Συνέλευσις!

Την επόμενη ημέρα, όλοι αυτοί, απλά παύουν να υπάρχουν. Εσένα φοβούνται! Την συνένωσή σου, ασχέτως κόμματος, δόγματος ή χρώματος.
Ο Αρτέμης Σώρρας σου έδωσε το όχημα, ΕΣΥ όμως θα πρέπει να το οδηγήσεις με όλη σου την ψυχή, με όλο σου το είναι, προς τον τελικό του προορισμό!

⭕️ Οι ραγδαίες γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ανατολική και Κεντρικά Μεσόγειο, ο ρόλος «κλειδί» της Ελληνικής κυριαρχίας σε Αιγαίο και Κρήτη, νότια και ανατολικά, οι Τουρκικές επιδιώξεις στην ευρύτερη περιοχή, και η στρατηγική σκακιέρα με τους εμφανείς και αφανείς πρωταγωνιστές, μεγάλων αλλαγών στην περιοχή μας. 

⭕️ Το Διεθνές Δίκαιο της θάλασσας, οι θαλάσσιες ζώνες, οι οριοθετήσεις, η επήρεια των νησιών και ο πραγματικός ρόλος υπερεθνικών οργανισμών στην Μεσόγειο. 

⭕️ Οι εξελίξεις στην Λιβύη, τα διλήμματα και ο ρόλος της Αιγύπτου, η Κυπριακή Δημοκρατία και οι μεγάλοι παίκτες ισχύος. 

⭕️ Τα δύο αποκαλυπτικά βιβλία για την Ανατολική Μεσόγειο, το Αιγαίο και τις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας- Ελλάδας, του πρώην συμβούλου ασφαλείας του Τράμπ, Τζον Μπόλντον και των δημοσιογράφων Μιχάλη Ιγνατίου και Νίκου Μελέτη.



ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO
▶️ Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, παρεμβαίνει ένας από τους κορυφαίους πανεπιστημιακούς καθηγητές με βαθιά γνώση θεμάτων Διεθνούς Δικαίου, ο Χρήστος Ροζάκης, άλλοτε μέλος και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ομότιμος καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών- Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΥΠΕΞ Στην εκπομπή συνομιλούν και παρεμβαίνουν: 

▶️ Ο Κωνσταντίνος Γρίβας, Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπολιτικής στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και Διδάκτορας Γεωγραφία της Ασφάλειας στην Ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

▶️ Ο Δημήτρης Ξενάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, με γνωστικό αντικείμενο την Διεθνή Πολιτική και την Μεσόγειο 

▶️ Ο Ναύαρχος ε.α., Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ, Κοσμάς Χρηστίδης

▶️ Ο Στρατηγός ε.α., Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Κωνσταντίνος Γκίνης Και ακόμη:

▶️ Ο Πρέσβης ε.τ. και Διδάκτορας Ιστορίας, Περικλής Νεάρχου 

▶️ Ο Μιχάλης Ιγνατίου, ανταποκριτής Ελληνικών και Κυπριακών ΜΜΕ στις ΗΠΑ Μία συζήτηση πάνω στα κρίσιμα ζητήματα των Εθνικών Θεμάτων με φόντο τις μεγάλες γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τις νέες ισορροπίες των στρατηγικών συντελεστών ισχύος σε όλο τον πλανήτη.


ΠΗΓΗ:
Cretetv Antitheseis

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️

ΕΝ ΝΕΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: QR CODES ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ




Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ