ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

18 Οκτωβρίου 2022

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες για τον βιασμό της 17χρονης στη Λιβαδειά


Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητας των δύο νεαρών Ελλήνων που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για τον βιασμό μίας 17χρονης, στη Λιβαδειά, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές.

Είχε προηγηθεί σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας.

Ο 26χρονος και ο 23χρονος συνελήφθησαν στο Κερατσίνι στις 13 Οκτωβρίου 2022, κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.


Σύμφωνα με τα όσα είχε μεταδώσει το tvstar.gr, τον βιασμό κατήγγειλαν η 17χρονη και οι γονείς της στην Ασφάλεια της Λιβαδειάς. Όπως ανέφεραν, η ανήλικη είχε επικοινωνία μέσω social media με έναν από τους νεαρούς, οι οποίοι βρέθηκαν στην πόλη και συναντήθηκαν μαζί της την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Οι δράστες οδήγησαν την ανήλικη με το αυτοκίνητό τους σε αγροτική περιοχή και εκεί, όπως καταγγέλλει, την βίασαν. Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν την 17χρονη σε κεντρικό δρόμο της Λιβαδειάς και οι ίδιοι εξαφανίστηκαν.

Μετά την καταγγελία του βιασμού, οι αστυνομικοί κατάφεραν με μεθοδική έρευνα να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Έχοντας στη διάθεσή τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Στη συνέχεια η 17χρονη αναγνώρισε τον 23χρονο και τον 26χρονο και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από την ανακρίτρια του Πρωτοδικείου της Λιβαδειάς.

Αστυνομικοί της ασφάλειας Λιβαδειάς σε συνεργασία με την ασφάλεια Αττικής εντόπισαν τους δύο νεαρούς στην περιοχή του Κερατσινίου και τους συνέλαβαν.



Πηγή:
enikos.gr



ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΤΑ: ℗ 2021 - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

Η «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών «Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις» και προσκαλεί τους πολίτες για την επάνδρωσή τους.

















 

YouTube – Channel: EN NEA – WEB TV


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:






Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 2 (ΑΤΤΙΚΗΣ)


Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
18:00 ΜΕ 21:00
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ:
210 2200 364 | 697 263 5770 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
694 559 7235 (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️

ΕΝ ΝΕΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: QR CODES ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ




Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ