ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

19 Δεκεμβρίου 2020

ΕΝ ΝΕΑ – WEB TV "Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ" – ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛ. ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΤΑ: ©+℗ 2020 - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

#enneawebtv #marioskoundourakis #koundourakis #esyellinonsyneleysis #esy #ypopsifiosvouleutis #ennea #okuvoserrifthe #okyvoserrif8h

O ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ “Ε.ΣΥ.  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΤΟ "ΚΥΒΟ ΕΡΡΙΦΘΗ" ΤΗΣ ΕΝ ΝΕΑ - WEB TV


Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ" ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΡΙΟ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 2020 ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ  ΚΑΙ  ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΣΕ ΕΝΝΟΙΕΣ: 

   •  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  

       •  ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ - ΗΧΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

          - ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ

             •  ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ 

                   Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

______________________________________

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ - ΟΡΙΣΤΕ ΥΠΕΝΘΗΜΙΣΗ - ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ME ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ - Like:


______________________________________

ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ - ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ... ΑΝΑΛΥΕΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!
______________________________________

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛ. ΜΑΡΙΟΥ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ:


Η ηχητική ρύπανση έχει γίνει πλέον ένα αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης ζωής.


Είναι γνωστό ότι ένας θόρυβος ψηλής έντασης μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στην ακοή μας. 

Όμως τι γίνεται με τους θορύβους χαμηλής έντασης οι οποίοι υπάρχουν συνεχώς στο περιβάλλον μας;


Οι ήχοι χαμηλής έντασης μπορούν να μην απειλούν την ακοή μας άμεσα, όμως τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία μπορεί να επηρεάζουν τη σωματική και ψυχική μας υγεία.


Μια έρευνα που πραγματοποίησε το Βασιλικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μελβούρνης, έδειξε ότι οι πιο γλυκιές μελωδίες στο ξυπνητήρι ενισχύουν την πρωινή εγρήγορση και όχι ήχος τύπου Σειρήνας!!!!!


 Οι περισσότερη μουσική σε όλο τον κόσμο έχει ρυθμιστεί σε A = 440 Hz, δεδομένου ότι ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης ( ISO ), το καθιέρωσε το 1953. Ωστόσο, εάν λάβουμε υπ’ όψιν την δονητική φύση του σύμπαντος,  είναι πιθανό ότι αυτή η συχνότητα είναι δυσαρμονική με το φυσικό συντονισμό της φύσης και μπορεί να δημιουργήσει αρνητικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη συμπεριφορά και συνείδηση . Παλαιότερα η συχνότητα μουσικής, ήταν στα 432 Hz  όπου ενδιαφέρουσες μελέτες έχουν επισημάνει τα οφέλη της ρύθμισης της μουσικής με Α = 432 Hz.


Σύμφωνα την έκθεση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλον  ΕΟΠ,  ο περιβαλλοντικός θόρυβος, και ιδίως ο θόρυβος από την οδική κυκλοφορία, εξακολουθεί να αποτελεί μείζον περιβαλλοντικό πρόβλημα που επηρεάζει την υγεία και την ευημερία εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ευρώπη. Το 20% του πληθυσμού της Ευρώπης εκτίθεται μακροχρόνια σε επίπεδα θορύβου που είναι επιβλαβή για την υγεία του. Το ποσοστό αυτό αντιστοιχεί σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια άτομα στην Ευρώπη. Σύμφωνα, επίσης, με τα στοιχεία δεν έχουν επιτευχθεί οι στόχοι της πολιτικής για τον περιβαλλοντικό θόρυβο. Πράγματι, με βάση τις προβλέψεις μας, είναι απίθανο ο αριθμός των ατόμων που εκτίθενται σε θόρυβο να μειωθεί σημαντικά στο μέλλον λόγω της αστικής ανάπτυξης και της αυξημένης ζήτησης για μεταφορές.


Ποιες είναι οι επιπτώσεις στην υγεία;


Πόσο μεγάλο πρόβλημα αποτελεί η ηχορύπανση;


Η μακροχρόνια έκθεση στον θόρυβο μπορεί να προκαλέσει διάφορες επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένης της ενόχλησης, των διαταραχών ύπνου, των αρνητικών επιπτώσεων στο καρδιαγγειακό και στο μεταβολικό σύστημα, καθώς και της γνωστικής δυσλειτουργίας των παιδιών. Με βάση τα τρέχοντα στοιχεία, εκτιμούμε ότι ο περιβαλλοντικός θόρυβος συμβάλλει στην εμφάνιση 48.000 νέων περιπτώσεων ισχαιμικής καρδιοπάθειας ετησίως καθώς και 12.000 πρόωρων θανάτων. Επιπλέον, εκτιμούμε ότι 22 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από χρόνια υψηλή ενόχληση και 6,5 εκατομμύρια υποφέρουν από χρόνια σοβαρή διαταραχή ύπνου. 


Οι χώρες, οι περιφέρειες και οι πόλεις λαμβάνουν διάφορα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων θορύβου. Τέτοια παραδείγματα είναι η τοποθέτηση ασφάλτου χαμηλής στάθμης θορύβου στο οδικό δίκτυο, η χρήση αθόρυβων ελαστικών σε οχήματα δημόσιων μεταφορών, η δημιουργία περισσότερων υποδομών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στις πόλεις, η προώθηση της ενεργητικής μετακίνησης, όπως το περπάτημα ή η ποδηλασία, η πεζοδρόμηση των δρόμων, κ.λπ. Ένας σημαντικός αριθμός πόλεων και περιφερειών έχουν επίσης θεσπίσει τις λεγόμενες ήσυχες περιοχές, στις οποίες οι κάτοικοι μπορούν να αποδράσουν από τον θόρυβο της πόλης. Πρόκειται στην πλειονότητά τους για χώρους πρασίνου, όπως πάρκα ή προστατευόμενες φυσικές περιοχές.


Ο θόρυβος συμβάλλει στην ενεργοποίηση των μηχανισμών του στρες στον άνθρωπο


Στα παιδιά η ηχητική ρύπανση, μπορεί να επηρεάσει τις ικανότητες διαβάσματος και εκμάθησης.


είναι αναγκαίο οι αρμόδιες αρχές να κάνουν τις απαραίτητες μελέτες για προστασία του πληθυσμού από τις πολλαπλές πηγές ηχορύπανσης που απειλούν καθημερινά την σωματική και ψυχική υγεία.


Όλοι οι Έλληνες πολίτες σήμερα σε όποια Πόλη και να Ζούνε , μικρή ή μεγάλη βλέπουν ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις από όλους αυτούς τους θορύβους που θα σε  αρρωστήσουν  αργά ή γρήγορα!!!


Και όλο αυτό έχει να κάνει με την Άθλια χωροταξική  δόμηση των πόλεων ,όπου παρατηρούμε το ένα σπίτι να είναι πάνω και δίπλα  στο άλλο την έλλειψη σε πεζοδρόμια- δρόμους ειδικής κατασκευής-παρκινγκ- ποδηλατοδρόμους - χώρους άθλησης κ.α


Άρα ζούμε την απόλυτη δολιότητα της πολιτικής ηγεσίας που μας έχουν βάλει να ζούμε σαν μυρμήγκια σε τρύπες, σε πόλεις με άναρχη και επικίνδυνη δόμηση. Βλέπουμε άδειες και Δημόσια έργα μόνο για ίδιον όφελος και όχι για τους το όφελος και Δίκαιο των Πολιτών, με αποτέλεσμα πλημμύρες,  φωτιές άλλα και χιλιάδες ασθένειες  ψυχής και σώματος από ρύπους!!!


Έχουμε Τεράστιο εγκεκριμένο πλούτο δικό μας ως Έλληνες που οι Θεσμοί μας δεν κάνουν Χρήση.


Εμείς θα συστήσουμε με την Ελλήνων Συνέλευσις  από την Αρχή το κράτος,  θα κάνουμε Χρήση του πλούτου μας, θα ξεχρεώσουμε  θα διορθώσουμε ότι δεν είναι Δίκαιο και Αληθινό και μπορούμε να φτιάξουμε πόλεις από την Αρχή για τον Άνθρωπο!!!

______________________________________

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ." ...

21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2. Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί. 

ΣΕΛΙΔΑ 32 από 40

21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.
21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

ΣΕΛΙΔΑ 33 από 40

______________________________________

ΛΙΣΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΣΕ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛ. Ε.ΣΥ. ΜΑΡΙΟ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ:






______________________________________

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ:


ΤΗΛ. 6951861700


E-MAIL: marioskoundourakis.esy@gmail.com


facebbok: https://qrgo.page.link/2UwyE


https://twitter.com/marioskoud

@marioskoud


https://www.instagram.com/marios_koundourakis


https://join.skype.com/invite/o9lfMdS9PyCK


Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 

(ΟΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΝΔΥΛΑΚΗ 7, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, Τ.Κ. 72100) 

ΤΗΛ.  2841089505



______________________________________

VIDEO PRODUCTION DETAILS:


• Used the Introduction Video Part "The Cube" from Michael Bay's 2007 Film / Movie: "Transformers" 


• ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ:


“Mammagamma” - Performed by: Lost in Space and Time 

soundcloud.com/lostinspaceandtime

Original Score by:  The Alan Parsons Project

 

• George Karanick’s Video Creations Included for Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

https://www.youtube.com/channel/UC__EDf2lGuHADQeZZiK5Osg


• © Graphics & Logotypes created by ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ for EN NEA - Journalism Group


• "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019" Logo Created by: Ε.ΣΥ. ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 2019 - Modified by: ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ for EN NEA - Journalism Group.



______________________________________

Used The Follows Applications and We Wish to Thank their Companies:


Microsoft's Skype | MS-Word

Adobe's a) Photoshop CC, b) Premiere Pro 2018

• Don Ho & Curriculum Vitae's Notepad++

______________________________________


ΠΗΓΕΣ:







ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ME ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ - Like!!!








Roger Gallimore's Channel - Video: "440 hz vs. 432 hz - my guitar experiment"


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️

ΕΝ ΝΕΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: QR CODES ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ




Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ