ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

26 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Wilhelm Reich Β’

 


Dr. Wilhelm Reich
Η απάντηση στον Πυρηνικό Όλεθρο

*Η Επαφή του Ράιχ με το Διάστημα και τα UFO – Ea *Το πείραμα ORUR *Έρευνα για τον Ea *«Συναισθηματική Έρημος» OROP Desert Ea *Επιχειρήσεις με το Cloudbuster *Η Θανατηφόρα Ακτινοβολία Οργόνης (DOR) *Ανακάλυψη της ατμοσφαιρικής οργονοενέργειας *Εφεύρεση του Οργονοσυσσωρευτή *Οι Οργονίτες *Η ερημωτική εξέλιξη *Το σημείο «μηδέν» *Πίσω από το πέπλο, ο αληθινός και μοναδικός λόγος για τον πόλεμο εναντίον της οργόνης και την καταδίωξη του Wilhelm Reich

Η Περίεργη Περίπτωση του Wilhelm Reich

Οι ανακαλύψεις, οι παρενοχλήσεις, η δίκη, το τελικό φίμωμα και η δολοφονία του Wilhelm Reich εκτείνονται σε μια χρονική περίοδο 30+ χρόνων. Στο προηγούμενο τεύχος του strange n.150 αναφέρθηκα στην ζωή του και στην εργασία του, όμως η ζωή και το έργο ενός τόσο μεγάλου ανθρώπου και στοχαστή, δεν τελειώνει σε μια αράδα λέξεις ενός άρθρου. Ούτε και στο σημερινό αφιέρωμα μπορεί να τελειώσει και σκοπεύω να επανέλθω σε προσεχή τεύχη. Περιέγραψα τα κυριότερα σημεία στην πολυτάραχη και ενδιαφέρουσα ζωή και στην τόσο πολύπλοκη και πρωτοποριακή εργασία αυτού του λαμπρού, επιστήμονα – φιλόσοφου. Είναι δύσκολο, να επιλέξω τι να γράψω και τι ν’ αφήσω απ’ έξω.

Τέλος πάντων, όλα όσα περιγράφονται, είναι επιγραμματικά και σκοπό έχουν να δώσουν ένα έναυσμα, ένα σπρώξιμο, στον επίδοξο μελετητή, να μάθει και να ερευνήσει περαιτέρω, αυτόν τον θησαυρό γνώσης που μας άφησε παρακαταθήκη αυτός ο τιτάνας, ο πιονέρος της επιστήμης, για την επιβίωση και την υγεία του ανθρώπου και του πλανήτη του. Ο Wilhelm Reich γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1897 στην αυτοκρατορική Αυστρία.

Μέχρι το 1938 ήταν Αυστριακός πολίτης. Πήρε τις πρώτες γνώσεις στο σπίτι, παρακολούθησε ένα Γερμανικό γυμνάσιο κι έπειτα πήγε στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης, το 1918. Σαν βετεράνος πολέμου στον Αυστριακό στρατό από το 1915-1918 τελείωσε την εξάχρονη φοίτηση του, σε 4 χρόνια παίρνοντας το πτυχίο της Ιατρικής τον Ιούνιο του 1922. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην εσωτερική παθολογία και στην νευροψυχιατρική κι ενώ ήταν ακόμη στην Ιατρική σχολή, έγινε μέλος της Ψυχαναλυτικής Εταιρίας της Βιέννης υπό τον καθηγητή Σίγκμουντ Φρόυντ.

Αναγνωρίστηκε στο πρόσωπο του, ένα νέο λαμπρό αστέρι στον ψυχαναλυτικό ορίζοντα. Για 6 χρόνια ήταν ο πρώτος κλινικός βοηθός στην Ψυχαναλυτική κλινική του Φρόυντ και από το 1924 έως το 1930 ήταν ο διευθυντής του Σεμιναρίου για την Ψυχαναλυτική θεραπεία σε αυτό το ίδρυμα. Ακόμη και τότε στα πρώτα χρόνια της ζωής του ήταν γνωστός για την τεράστια ζωτικότητα και την επιστημονική και ηθική ακεραιότητα του. Η ικανότητα του για έρευνα και εργασία ήταν απαράμιλλη. Είναι γνωστό πως έχει ειπωθεί για τον Wilhelm Reich «πράγματι ανακάλυψε πάρα πολλά»

Εκτός από την έρευνα για την κοινωνική αιτία των νευρώσεων που έκανε στην Πολυκλινική, ίδρυσε και διεύθυνε συμβουλευτικά κέντρα – κλινικές διανοητικής υγιεινής σε διαμερίσματα της Βιέννης το 1928 – ‘30 και στο Βερολίνο το 1930 – ‘33. Από το 1934 έως το 1939 έδινε διαλέξεις και έκανε έρευνες στην Οργονική Βιοφυσική στο Ινστιτούτο Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Όσλο στην Νορβηγία. Τον Αύγουστο του 1939 ο Reich μετέφερε το εργαστήριο του στο Forest Hills στην Νέα Υόρκη και πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου αργότερα έγινε Αμερικανός πολίτης.

Από το 1939 έως το 1941 ήταν Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Ψυχολογίας στη Νέα Σχολή Κοινωνικής Έρευνας της Νέας Υόρκης, την χρονική περίοδο της αντίστροφης μέτρησης στην ζωή του με την «περίπτωση Einstein», όπου έδινε διαλέξεις, για τις αναδυόμενες ανακαλύψεις του, την Κοσμική και Βιολογική Οργονοενέργεια.

Το 1942 ο Reich ίδρυσε το Ινστιτούτο Οργόνης που εγκαταστάθηκε σε ένα κτήμα 1.100 στρεμμάτων που απέκτησε στο Reintzli του Maine. Η έδρα της νέας επιστήμης της «Οργονομίας» ονομάστηκε ανάλογα «ΟΡΓΟΝΟΝ» – «ORGONON» Το ίδρυμα Wilhelm Reich ιδρύθηκε στο Μέην το 1949 από σπουδαστές και φίλους του Wilhelm Reich, πολλοί από αυτούς ήταν ιατροί και επιστήμονες με σκοπό να προστατέψουν το έργο του και να προφυλάξουν την εργασία του για την ανακάλυψη της αρχέγονης, ελεύθερης από μάζα ενέργειας, της ΟΡΓΟΝΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Ο αναγνώστης – μελετητής είναι απαραίτητο να κατανοήσει τη διάχυτη Συγκινησιακή αρρώστια που κατατρώει την ανθρωπότητα, την οποία ανακάλυψε ο Reich και την ονόμασε «Συγκινησιακή Πανούκλα»

«Συγκινησιακή Πανούκλα» Νευρωτικός, καταστρεπτικός παραλογισμός που δρα στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Αν ο αναγνώστης δεν κατανοήσει την «Συγκινησιακή Πανούκλα» θα του είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθεί, γιατί οι ανακαλύψεις του Wilhelm Reich συνάντησαν, μέχρι και σήμερα, τόσο λυσσαλέα αντίδραση και τέτοιον αμείλικτο πόλεμο. Ας δούμε μερικά γεγονότα.

Φωτογραφία: 1. Τα Εκθέματα του Μουσείου στο Orgonon. Περιλαμβάνονται εκθέματα – συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε στα πειράματα Bion, συσσωρευτές οργόνης, cloudbusters, διάφορες συσκευές για τη μέτρηση και παρατήρηση της οργόνης και πολλά άλλα. 2. Η Ιατρική συσκευή DOR-Buster ήταν εφεύρεση του Δρ Ράιχ και χρησιμοποιήθηκε ως συμπλήρωμα της ενέργειας του Οργονοσυσσωρευτή για τη θεραπεία ορισμένων βιοπαθειών. 3. Το γραφείο του Ράιχ. Στον δεύτερο όροφο του Μουσείου διατηρείται το ιδιωτικό γραφείο του Δρ Ράιχ. Δείγματα καλλιτεχνικά και άλλα αναμνηστικά του Ράιχ υπάρχουν εδώ.

orgonodrome.gr_wilhelm reich 2
Dr Wilhelm Reich η ζωή και το έργο ενός τιτάνα

Σαν νέος ψυχαναλυτής ο Wilhelm Reich, έψαχνε να βρει ποια ήταν η ενέργεια, που ο Φρόυντ ονόμαζε «λίμπιντο» και βρισκόταν πίσω από την νευρωτική συμπεριφορά των ασθενών του. Αναρωτιόταν «τι είναι αυτό που ωθεί τον ασθενή να αισθάνεται και να εκφράζει συγκινήσεις;» Μέσα από πειραματική επαλήθευση ανακάλυψε μια βιοηλεκτρική φόρτιση ενέργειας στην επιφάνεια του δέρματος του ανθρώπου σε περιόδους ηδονής και παρατήρησε επίσης μια μείωση ή έλλειψη φόρτισης σε διάρκεια αγχωτικών στιγμών. Διάβασε στο προηγούμενο άρθρο  «Η λειτουργία του Οργασμού»

Πειράματα που έκανε αργότερα, έδειξαν, ότι η βιολογική ενέργεια ΔΕΝ ήταν Ηλεκτρισμός, ούτε ηλεκτρική ενέργεια, αλλά μια τελείως διαφορετική ενέργεια υπεύθυνη για την ζωή. Αυτή την ειδική βιολογική, οργανισμική ενέργεια την ονόμασε «ΟΡΓΟΝΗ» και την θεώρησε σαν αυτή καθ’ αυτή ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Μέσα από χρόνια προσεκτικής κι επίπονης έρευνας, η όποια στηρίχτηκε αποκλειστικά και μόνο στα δικά του χρήματα, ο Wilhelm Reich μπόρεσε να δείξει την ύπαρξη της Οργόνης με πολλούς τρόπους, σαν κύστεις ενέργειας στα «βιόντα» (1936-39), στην άμμο (1939) στην ατμόσφαιρα (1940) και το 1940 μπόρεσε να συγκεντρώσει την Οργονοενέργεια στην εφεύρεση του, τον ΟΡΓΟΝΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗ, ή αλλιώς ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗ ΟΡΓΟΝΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Ο Wilhelm Reich μπόρεσε να επιδείξει την ύπαρξη της ατμοσφαιρικής Οργονοενέργειας, οπτικά, θερμικά, ηλεκροσκοπικά, με τον μαγνήτη πεδίου και με τον μετρητή Γκάιγκερ. Όλα του τα πειράματα έγιναν πολύ προσεκτικά δημοσιεύτηκαν σε βιβλία και περιοδικά, ήσυχα και χωρίς τις γνωστές φανφάρες που συνοδεύουν τόσο σημαντικές ανακαλύψεις. Είναι επίσης σκόπιμο να ειπωθεί ότι, την περίοδο της μεγαλύτερης επιστημονικής παραγωγικότητας του Reich περισσότεροι από 25 εξέχοντες ιατροί και επιστήμονες της εποχής, στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού δημοσίευσαν επαληθεύσεις των ανακαλύψεων του Wilhelm Reich, σε πολλά επιστημονικά φυλλάδια και περιοδικά της εποχής.

Ο Reich, δεν ήταν κάποιος απομονωμένος τρελός επιστήμονας, του οποίου το έργο ούτε ποτέ επιβεβαιώθηκε, ούτε χρησιμοποιήθηκε από άλλους επιστήμονες, κάθε άλλο. Η εργασία και οι ανακαλύψεις του Wilhelm Reich έχουν περάσει πολλά και επαναλαμβανόμενα πειράματα και σε κάποια από αυτά, έχω την μέγιστη τιμή να συμμετέχω, εδώ και πολλά χρόνια.

Για 30 περίπου χρόνια ο Wilhelm Reich και οι συνεργάτες του ιατροί και επιστήμονες ερευνούσαν ήσυχα και προσεκτικά το νέο πεδίο της ΟΡΓΟΝΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ αυτής της αρχέγονης προ-ατομικής ενέργειας τους σύμπαντος.

Αν κάποιος πάρει και μελετήσει [όχι διαβάσει] όλα του τα έργα, το έχω κάνει και το προτείνω σαν εργασία αύξησης της κατανόησης, θα βιώσει μεγάλη κατάπληξη από την τεράστια «απιθανότητα» του μεγάλου έργου αυτού του ανθρώπου. ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ του Wilhelm Reich.

Στάσου λίγο και σκέψου, έχουμε έναν άνθρωπο – ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ- που έκανε πρωτοπόρα και μοναδική εργασία σε πάρα πολλά πεδία έρευνας. Ανακάλυψε σημαντικά πράγματα για τις συγκινησιακές ασθένειες, που μέχρι σήμερα το επίσημο ιατρικό ιερατείο, τα χρησιμοποιεί, χωρίς όμως να αναφέρουν το όνομα του, σκόπιμα και δόλια. Έλυσε το αίνιγμα του καρκινικού κυττάρου. Αυτά μόνο είναι υπεραρκετά για έναν οποιοδήποτε άνθρωπο και για ένα οποιοδήποτε έργο ζωής, αλλά όχι για τον Wilhelm Reich, που ήταν πολύ πέρα από «συνηθισμένος» αν και ήταν πολύ ανθρώπινος, πολύ ανθρωπιστής και απόλυτα αφοσιωμένος στον ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ στην επιστημονική του, έρευνα και στην εργασία του.

Ανακάλυψε την αρχέγονη προ-ατομική ενέργεια, την ΟΡΓΟΝΗ και απέδειξε την ύπαρξη της αντικειμενικά και εφεύρε όργανα για να την κάνει να εκτελέσει έργο.

Μάλιστα … τι καταλαβαίνεις από αυτό που μόλις έχεις διαβάσει; Ξαφνιάζεσαι; Γιατί δεν έκανε μόνο αυτά, αλλά πολύ περισσότερα. Δεν πάτησε μόνο, αυτό που λέμε «το κουμπί» του κατεστημένου ιερατείου, αλλά κυριολεκτικά «τους πάτησε τον κάλο και πήδηξαν μέχρι το ταβάνι» Κάπως όπως έκανε κι ο Nicola Tesla και σε μικρότερο, αλλά σημαντικό, βαθμό, ο Dr Royal Raymond Rife, η Ruth Drown, ο Lakhovsky κ.α. απλά πάτησαν τα «κουμπιά που πονούσαν» στις «Μυστικές Εταιρίες» αυτών που κυβερνούν τα ανθρώπινα, συγκινησιακά πανουκλιασμένα, ζώα.

Μεγάλοι Άντρες και Γυναίκες, έχουν έρθει αντιμέτωποι με το «μαύρο συναισθηματικό βούρκο της πανούκλας» της γελοιοποίησης και της καταδίωξης. Είναι σημάδι πολιτισμού του ανθρώπινου ζώου, ότι ένα βιβλίο-σκουπίδι «οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι» κάποιου τυχάρπαστου τίποτα, να πουλάει εκατομμύρια αντίτυπα κι ένα βιβλίο με τίτλο «η Λειτουργία του Οργασμού» ή η «Βιοπάθεια του καρκίνου» από τον Wilhelm Reich να εξαφανίζεται, να απαγορεύεται και να καίγεται από υπαλλήλους της FDA !!!

Είναι αηδιαστικό, αισχρό κι απογοητευτικό το γεγονός, ότι εκατομμύρια ανθρώπινα ζώα, υποστηρίζουν την διαστροφική πορνογραφία, ενώ ταυτόχρονα γυρίζουν την πλάτη τους σε ζωτικές πληροφορίες που τους βοηθούν, να βγουν από το τέλμα και την αρρώστια τους. Σήμερα που με το ιντερνέτ, η θάλασσα της πληροφορίας, έγινε γιαούρτι, ο σύγχρονος παραμορφωμένος άνθρωπος, δεν έχει την ΔΙΑΚΡΙΣΗ να ξεχωρίσει το καλό από το κακό, με αυτό νοείται το ΥΓΕΙΕΣ από το ΑΡΡΩΣΤΟ. Στις 99,99% περιπτώσεις, αν τους δοθεί η δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε καθαρό και βρώμικο νερό, θα διαλέξουν το βρώμικο κι αν υπάρχει μόνο καθαρό νερό, τότε θα φτύσουν μέσα, θα το λερώσουν με κάποιο τρόπο για να το χρησιμοποιήσουν.

Φωτογραφία: 1.Η Βιβλιοθήκη του Ράιχ. Ο Δρ Ράιχ σαν ερευνητής ήταν φυσικά ένας αδηφάγος αναγνώστης και η βιβλιοθήκη του σώζεται στο Μουσείο. Αρχικές εκδόσεις των πολλών δημοσιευμένων έργων του είναι εδώ. 5. Οι επισκέπτες στο Μουσείο Βίλχελμ Ράιχ ενθαρρύνονται να επισκεφθούν το Βιβλιοπωλείο του Μουσείου, όπου τα αντίγραφα όλων των δημοσιευμένων έργων του Ράιχ είναι διαθέσιμα προς πώληση. Επίσης είναι διαθέσιμα είδη δώρων και αναπαραγωγές μερικών από τα έργα του. 6. Εργαστηριακός Εξοπλισμός. Στο μουσείο επίσης εκτίθενται μεγάλος αριθμός τεμαχίων του εργαστηριακού εξοπλισμού – συμπεριλαμβανομένων μικροσκόπια και άλλες συσκευές που χρησιμοποιούνταν από τον Δρ Ράιχ σε πολλά πειράματα του.

orgonodrome.gr_wilhelm reich 3
Αυτή είναι η Συναισθηματική Πανούκλα της Οργανικής Πύλης

Θυμάσαι το άρθρο για τις Οργανικές Πύλες, αναζήτησε το στο terrapapers.com, όπως και το άρθρο “Παρασιτικός μιά εγκληματική ταυτότητα” Για τα ανθρώπινα όντα, κακό νοείται ότι αφαιρεί ενέργεια και καλό ότι προσθέτει. Όταν ο άνθρωπος δεν έχει ενέργεια είναι άρρωστος, όταν έχει είναι υγιής. Όμως ποιά ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ενέργειας, γιατί και η Θετική [OR] και η Αρνητική [DOR] … Ενέργεια είναι. Αυτό ισχύει και για τα διαφορετικά DNA του πλανήτη. Εννοείται ότι και στο θέμα «Οργανικές Πύλες» υπάρχει άφθονη παραπληροφόρηση, από τα γνωστά κέντρα ελέγχου-προπαγάνδας και τους σκλάβους του Monarch.

Η σχολαστική κι επίπονη έρευνα και τα τεράστια κεφάλαια που έχουν επενδυθεί στο πρόγραμμα Monarch δεν εφαρμόζονται μόνον στους νοητικούς σκλάβους. Πολλές από τις προγραμματιστικές τεχνικές σε αυτά τα πειράματα εφαρμόζονται μαζικά μέσω των ΜΜΕ. Τα καθημερινά νέα, οι ταινίες, τα μουσικά βίντεο, οι διαφημίσεις και τα τηλεοπτικά σόου σχεδιάστηκαν, χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα στοιχεία για την ανθρώπινη συμπεριφορά που έχουν καταρτιστεί ποτέ.

Πολλά προέρχονται από τον προγραμματισμό Monarch, δεν είναι δηλ. ένα θέμα κάπου μακριά από εσένα, αλλά πολύ-πολύ πιο κοντά απ’ ότι νομίζεις και εξηγεί με απλό τρόπο την συμπεριφορά όχι μόνο μιας Οργανικής Πύλης αλλά και την Συναισθηματική Ερημωτική Εξέλιξη του ανθρώπινου ζώου. Γιατί νομίζεις, όλοι γύρω μας θεωρούν φυσιολογικά όλα τα παρά φύση και λογικά όλα τα παράλογα; Γιατί νομίζεις κάνεις την μια χαζομάρα μετά την άλλη, χωρίς ίχνος αυτοσυγκράτησης ή λογικής; Χμ !! ΝΑΙ, αυτό μου φαίνεται ένα καλό θέμα για το επόμενο άρθρο του Strange. «Η Συναισθηματική Πανούκλα των Οργανικών Πυλών» [δημοσεύτηκε ήδη και θ’ ανέβει κι εδώ]

«Ας Δούμε Την Οργόνη Να Θεραπεύει Μια Διετή Φυλάκιση» είχε τίτλο η εφημερίδα Post της Νέας Υόρκης, γεμάτη με «έξυπνους» υπαινιγμούς για τον Reich και τις «τρελές ιδέες» του, που προκαλούσαν νευρικά γελάκια σε κοκτέιλ πάρτι, όμως οι δόλιοι υπαινιγμοί σε φανταστικές ιστορίες που ακούγονταν για το «κουτί του σεξ» κι όλες οι φθονερές υπονομεύσεις πίσω από κλειστές πόρτες στα ψυχιατρικά σεμινάρια και τις αίθουσες ιατρικών συνεδρίων, όλα αυτά τα φτηνά αστεία, επιπέδου «αποχρώσεις του γκρι» για να υποβιβάσουν ένα μεγάλο άντρα τον Wilhelm Reich, όλα αυτά τα σκουπίδια, αυτή η κακόβουλη σαβούρα των Οργανικών Πυλών έχει ήδη γυρίσει κι ετοιμάζεται να τους πνίξει μέσα στην δική τους μόλυνση, να τους σαπίσει μέσα στην δική τους Συναισθηματική Πανούκλα. Απλά σκεφτείτε τους Αζτέκους, οι οποίοι πίστευαν ότι ο Cortez θα είναι ο σωτήρας που τον έστειλε ο Quetzalcoatl κι έτσι συμμετείχαν στο δικό τους θάνατο κι εξαφάνιση, είναι γνωστό ότι καθώς η DOR αυξάνεται, βαμπιρίζει τον ξενιστή της!

Η Επαφή του Reich με το Διάστημα και τα UFO.

H ΕΙΣΒΟΛΗ, στην οποία αναφέρεται ο Wilhelm Reich στην εισαγωγή του, στο βιβλίο του Contact With Space, αφορά στην εισβολή της γης, από ευφυΐες του εξωτερικού διαστήματος. Πολύ λίγα αντίτυπα αυτού του αξιοσημείωτου βιβλίου υπήρξαν και οι εκπληκτικές εμπειρίες του Reich, κατά την διάρκεια εκείνης της ταραχώδους εποχής, σπρώχτηκαν «κάτω από το χαλί» όχι μόνο από την FDA, αλλά και από την «ορθόδοξη και συστημική» οργονομία.

Μην ξαφνιάζεσαι, εδώ υπάρχουν κάτι ανεκδιήγητοι τύποι που έχουν το copyright στον Cthulhu, να μην έχουν και κάποιοι αποχαυνωμένοι ηλίθιοι, το copyright στον Reich και την εργασία του. Αυτοί που κατηγορούν τους άλλους για συγκινησιακή πανούκλα και θωράκιση είναι οι ίδιοι μπετόν αρμέ, φαίνεται άλλωστε, είναι όλοι ασθενείς και το θεωρούν φυσιολογικό !!! Τέλος πάντων, σταματώ, ας συνεχίσω, με ψυχραιμία κι αυτοσυγκράτηση για να μην παρεκτραπώ.

Φωτεινή εξαίρεση ο Jerome Eden και η εργασία του πάνω στο έργο του Reich σχετικά με τα UFO και την ερημωτική εξέλιξη του πλανήτη μας. Άνθρωπος, με την ίδια ορμή και το μαχητικό πνεύμα του Reich, σεμνός, με άποψη, ηθική, αξιοπρέπεια κι όχι φανφαρόνος. Ο Jerome Eden είναι ο πρώτος «τροποποιητής καιρού» που έχει καταγραφεί από την Εθνική Διεύθυνση Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ) του Αμερικάνικου Υπουργείου Εμπορίου χρησιμοποιώντας την τεχνική του νεφοδιασκορπισμού (Cloudbuster) του Reich.

Το να μιλά κανείς για εμπειρίες με UFO ακόμη και σήμερα το 2014 εξακολουθεί να προκαλεί «ευγενικά» χαμόγελα δυσπιστίας στην καλύτερη περίπτωση. Αναλογίσου την ατμόσφαιρα στα μέσα του 1950 όταν ο Reich ανέφερε την ύπαρξη διαστημικών επισκεπτών, αλλά ταυτόχρονα ντοκουμεντάριζε πολύ προσεκτικά την μάχη του με αυτούς τους «εισβολείς» ενώ ανέπτυσσε τις γνωστές του τεχνικές με τον νεφοδιασκορπιστή (Cloudbuster)

Πριν από την δολοφονία του στην φυλακή το 1957, ο Reich προειδοποίησε την ανθρωπότητα για την μεγάλη πιθανότητα ενός διαπλανητικού πολέμου. Ο Dr Reich πολέμησε στις πρώτες αψιμαχίες με τα UFO στην έρημο της Αριζόνα κι έδωσε τη ζωή του για μια έρευνα ζωτικής σημασίας για την συνέχιση της ανθρωπότητας. Είπα «προειδοποίησε», αναρωτήσου, γιατί ένας κορυφαίος και καταξιωμένος επιστήμονας να ρισκάρει τα πάντα, τη φήμη του, την τιμή του, τη ζωή του και να προειδοποιήσει; Εδώ μπαίνουμε στην αληθινή αιτία της ανελέητης, λυσσαλέας και στυγνής καταδίωξης του.

Φωτογραφία: Νεφοδιαλυτής. Τρία cloudbusters είναι προς επίδειξη στο μουσείο, το αρχικό πρωτότυπο και δύο νεότερα μοντέλα, το ένα βρίσκεται κοντά στον τάφο του και το άλλο στο εσωτερικό του παρατηρητηρίου.

9 cloudbusters
Το σημείο «μηδέν»

Είναι κοινό μυστικό ότι κυβερνήσεις στον πλανήτη ιδιαίτερα οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Ρωσία ασχολούνται συστηματικά με την εξερεύνηση του διαστήματος. Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις, τα UFOs που εισέρχονται στην γήινη ατμόσφαιρα σε όλο και μεγαλύτερη συχνότητα προκαλούν σοβαρά προβλήματα.

Πριν από το θάνατό του το 1964, ο Στρατηγός Douglas MacArthur προειδοποίησε την ανθρωπότητα για την μεγάλη πιθανότητα, ο επόμενος πόλεμος να είναι διαπλανητικός. Προέτρεψε τα έθνη της γης να ενωθούν, γιατί αυτή είναι η μοναδική τους ελπίδα να τον αντιμετωπίσουν. Γιατί ένας στρατιωτικός ηγέτης να κάνει μια τέτοια δήλωση;

Η ανακάλυψη από τον Dr Reich της Κοσμικής Οργονοενέργειας δίνει την απάντηση για την προωθητική δύναμη αυτών των εξωγήινων και εξωδιαστημικών διαστημοπλοίων! Ο Reich ονόμασε αυτά τα διαστημόπλοια Ea (το Ε σημαίνει την «Ενέργεια» και το «a» το αρχέγονο). Το Ea επίσης αντιπροσωπεύει το Αίνιγμα.

«Το Ea είναι ένα νέο γεγονός χωρίς προηγούμενο στις ζωές μας. Η ανθρωπότητα – την με εξαίρεση λίγων φωτισμένων φιλόσοφων – δεν έχει ιδέα για την πιθανότητα επισκεπτών από το εξωτερικό διάστημα. Ο γήινος δεν έχει αναπτύξει καμία άποψη, μέθοδο, η επιστημονικό εργαλείο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Επιπροσθέτως, έχει αναπτύξει στους απογόνους του μια χαρακτηρολογική δομή και ένα είδος σκέψεως που εμποδίζει την προσέγγιση ενός νέου γεγονότος με την γελοιοποίηση, την συκοφαντία και την ολοκληρωτική απειλή εναντίον του πιονιέρου της διαστημικής μηχανικής. Έτσι η νέα προσέγγιση μας πρέπει να αρχίσει από την αρχή, σαν να μην υπήρχε επιστήμη» Dr. Reich

Η ικανότητα του Reich να «ξεκινά από το μηδέν» χαρακτήριζε την επαναστατική του προσέγγιση στην ψυχανάλυση νωρίτερα στην καριέρα του, πολύ πριν εγκαταλείψει το περιοριστικό κλίμα της Ευρώπης, για να ακολουθήσει τις ιδέες του στην δήθεν «ελεύθερη» κι «ανεξάρτητη» Αμερική.

Η φύση της Κοσμικής Οργονοενέργειας – ανάλογα με τις περιστάσεις – λειτουργεί είτε δίνοντας την ζωή, είτε προάγει την ζωή, ως αναπαραγωγική δύναμη (OR), ή εν απουσία τέτοιων συνθηκών μετατρέπεται σε δολοφόνο της Ζωής (DOR).

Κατά την διάρκεια της οργονομικής του μελέτης, ο Reich θεράπευσε με επιτυχία πολλούς ασθενείς με τον οργονοσυσωρευτή, μια «ντουλάπα» με επάλληλα στρώματα, οργανικού κι ανόργανου υλικού. Ήταν αυτή η ανορθόδοξη μέθοδος που υποτίθεται ότι επέφερε την οργή του (FDA) Food and Drug Administration εναντίον του Reich, μια επίθεση που τελικά εξασφάλισε την φυλάκιση του και τέλος την δολοφονία του σε μια ομοσπονδιακή φυλακή. Αν είναι δυνατόν !!! Στην Αμερική;

«Η οργόνη δεν υπάρχει» είπαν οι υπάλληλοι του FDA στον δικαστή. Έχοντας διακηρύξει [όχι αποδείξει] ότι η Κοσμική Οργονοενέργεια δεν υπάρχει, ήταν προφανές ότι αυτός που την ανακάλυψε είναι ή κομπογιαννίτης ή τρελός. Αυτή είναι η παράλογη «λογική» της ορθόδοξης μηχανιστικής επιστήμης, των «Μυστικών Εταιριών» αλυσοδεμένης στην παραδοχή ενός νεκρού σύμπαντος. Είναι η ίδια «λογική της αυθεντίας» που δολοφόνησε την Υπατία, τον Πυθαγόρη, τον Ηράκλειτο, τον Τέσλα.

Η «λογική της συγκινησιακής πανούκλας» η «λογική των Οργανικών Πυλών», στο πέλαγος αυτής της παράλογης λογικής κολυμπάει το ανθρώπινο ζώο, που ζει με αποφάσεις δικαστηρίων να αποφασίζουν, αν η ντομάτα είναι φρούτο ή λαχανικό ! με τις αυθεντίες να αποφασίζουν αν το σύμπαν είναι έτσι ή αλλιώς σύμφωνα με το κατά πως τους βολεύει κι εμείς να είμαστε υποχρεωμένοι να πηγαίνουμε κόντρα, σε αυτά που μας δείχνουν τα ευρήματα των ερευνών μας, για να μην πάμε κόντρα στο … άντε μην αρχίσω τα γαλλικά.

Για τον Reich, το Σύμπαν είναι απόλυτα ζωντανό και η προσέγγιση της επιστημονικής έρευνας του ήταν λειτουργική, λαμβάνοντας υπ όψιν τις υποκειμενικές αντιλήψεις και τα συναισθήματα του ερευνητή. Μετά από χρόνια ερευνών και μελετών γράφει:

«Η Κλασσική γνώση μπορεί να είναι όλη λάθος, με τους τέλειους κύκλους του Κοπέρνικου, τις ελλείψεις του Κέπλερ, το κενό διάστημα του Einstein, τα αερόβια μικρόβια των βακτηριολόγων του Pasteur, την ατομική φύση του Σύμπαντος, κλπ. Το να βλέπεις νέα πράγματα από την αρχή, να περιμένεις το απίθανο να είναι αληθινό, ανήκει στο συναισθηματικό οπλοστάσιο του αληθινού πιονιέρου επιστήμονα. Δεν πρόκειται πλέον να κρεμόμαστε από την ουρά της δημόσιας γνώμης ή σε μια ανύπαρκτη εξουσία για θέματα άγνωστα και περίεργα. Σταδιακά θα γίνουμε εξπέρ μόνοι μας στην εκμάθηση της γνώσεως του μέλλοντος» Dr. Reich

Η Πρώτη Επαφή

Από το ιστορικό Πείραμα Oranur του 1951, ο Reich ήξερε ότι η ραδιενέργεια είχε ένα επιβλαβές αποτέλεσμα πάνω στην ζωντανή θάλασσα ενέργειας, την Οργονοενέργιεα, στην οποία όλοι ζούμε. Τις παρατηρήσεις τις οποίες έκανε, από την αντίδραση ενός χιλιοστού του γραμμαρίου ραδίου μέσα σε έναν Οργονοσυσσωρευτή, ο Reich ήξερε ότι υπήρχε μια ανταγωνιστική σχέση μεταξύ της ενέργειας της ζωής (Αιθέρας) και της φτιαγμένης από τον άνθρωπο πυρηνικής ενέργειας που πρόσφατα είχε απελευθερωθεί πάνω στον πλανήτη. Το αποτέλεσμα του πυρηνικού «ερεθιστικού» φαινόταν να είναι εκτός αναλογίας, με την φυσική ποσότητα του ραδιενεργού υλικού.

Η απόσταση που έφτανε αυτή, η ερεθιστική κι εξωφρενικά συναρπαστική Οργονική, η αντι-Πυρηνική επίδραση της, φάνηκε να φτάνει πολύ μακρύτερα, από ό,τι η πραγματική ραδιενέργεια του πυρηνικού υλικού θα υποδείκνυε. Ίσως, σκέφθηκε ο Reich, η Ενέργεια της Οργόνης ήταν ένα συνεχές. Αυτή η αντι – πυρηνική αντίδραση της Ενέργειας της Ζωής έφθανε και συνέχιζε να υπάρχει και επέκτεινε τον εαυτό της με μια αλυσιδωτή αντίδραση πέρα από τα φυσικά όρια της πυρηνικής ακτινοβολίας.

Η ανάπτυξη του Νεφοδιαλυτή (Cloudbuster) ήταν μια αντίδραση στον απόηχο του πειράματος Oranur. Γύρω από το εργαστήριο Oranur του Reich στο Rangeley, Maine, η ατμόσφαιρα μολύνθηκε με DOR (Deadly Orgone Radiation). Τα μαύρα και ζοφερά σύννεφα DOR ήταν εκπληκτικά όμοια με αυτά που θα αποκαλούσαμε αργότερα μόλυνση της ατμόσφαιρας η smog. Αυτά τα σύννεφα ήταν παρόντα ακόμη και στο μέσον μιας λιακάδας. Όπου αυτά συγκεντρωνόντουσαν η ατμόσφαιρα είχε την αίσθηση της «ασφυξίας» ο ουρανός φαινόταν να χάνει το λαμπύρισμα του, τα ζώα και οι άνθρωποι ένοιωθαν λήθαργο και άλλα συμπτώματα αρρώστιας.

Όχι μόνον τα σύννεφα DOR είχαν μια επιβλαβή παρουσία, αλλά μια ουσία σε μορφή πούδρας έπεφτε στην περιοχή, μια ουσία που ο Reich συνέδεσε απ’ ευθείας με την παρουσία του Ea στους ουρανούς πάνω από το Rangeley. Ήταν εκεί που τα UFOs άρχισαν να εμφανίζονται, σαν μεγάλα κίτρινα και κοκκινωπά παλλόμενα «αστέρια» που ξεχώριζαν εύκολα από τα σταθερά αστέρια. Αν σταθείς χαλαρός, σε περιοχή που δεν υπάρχει φωτορύπανση και είναι καθαρός ο ουρανός, κοιτώντας Ανατολικά, σε γωνία 45-90 μοιρών, μπορείς να τα δεις.

Πριν από αυτό, ο Reich δεν είχε εμπειρία με τα UFOs και ποτέ δεν είχε μελετήσει το θέμα. Τώρα αντιμετώπιζε άμεση αντιπαράθεση. Μερικές νύχτες υπήρχαν 3 με 4 Ea να κρέμονται πάνω από τον ουρανό του Orgonon. Έκαναν την ατμόσφαιρα κατάμαυρη. Αλλά ενεργοποιώντας τον νεφοδυαλυτή (cloudbuster) ο Reich μπορούσε να καθαρίσει τον αέρα και να ξανακάνει τον ουρανό πάλι μπλε. Κάτω από αυτές τις περίεργες συνθήκες το «διαστημικό όπλο» ενεργοποιήθηκε και ο πόλεμος με τον Ea ξεκίνησε και ταυτόχρονα ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για τα γεγονότα του τέλους της ζωής του.

«Έκανα την πρώτη επαφή με τον νεφοδυαλυτή με φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό στις 12 Μαΐου 1954. Κατά την διάρκεια αυτής της ώρας, οι άνθρωποι στην γη είδαν για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου και της επιστήμης 2 «Αστέρια» στα δυτικά να αναβοσβήνουν αρκετές φορές καθώς κοσμική ενέργεια τραβιόταν από αυτά. Εύκολη επαφή πραγματοποιήθηκε εκείνη την μοιραία ημέρα που προφανώς αποκάλυψε ένα νέο άγνωστο είδος UFO. Δίσταζα επί εβδομάδες να γυρίσω τους σωλήνες του cloudbuster επάνω σε ένα «αστέρι» σαν να γνώριζα ότι αυτά τα φώτα που αναβόσβηναν κρεμασμένα στον ουρανό δεν ήταν πλανήτες ή απλανείς αστέρες αλλά διαστημόπλοια.

Με το «αναβόσβημα» των δύο «αστεριών» το cloudbuster ξαφνικά μετατράπηκε σε ένα ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΟΠΛΟ. Ότι είχε παραμείνει όρθιο από τον παλιό κόσμο της γνώσεως μετά την ανακάλυψη της ενέργειας της οργόνης OR στα έτη 1936-40 υποχώρησε πέρα από κάθε αναστολή. Τίποτα δεν μπορούσε πλέον να θεωρηθεί «απίθανο». Είχα κατευθύνει τους σωλήνες συνδεμένους με εύκαμπτο μεταλλικό σωλήνα σε ένα βαθύ πηγάδι με νερό στοχεύοντας ένα συνηθισμένο αστέρι και αυτό είχε αναβοσβήσει τέσσερις φορές» Dr. Reich

Ο Reich είχε αρχικά διστάσει να χρησιμοποιήσει το διαστημικό του όπλο στον Ea, εξετάζοντας την πιθανότητα να είναι κάποιο Αμερικανικό σκάφος. Αλλά η κατάσταση είχε γίνει τόσο ανυπόφορη με την επιβλαβή επίδραση της DOR που τον έκανε να αποφασίσει. Βρήκε ότι η δύναμη του Oranur Διαστημικού Όπλου είναι τρομακτική λόγω της ευαισθησίας του ενεργειακού ωκεανού της Οργόνης. Το ενεργειακό ισοζύγιο του Ea μπορούσε να διαταραχθεί η να τεθεί εκτός λειτουργίας τραβώντας απ’ ευθείας ενέργεια από αυτό. Ο επηρεασμένος Ea φάνηκε αρχικά να παλεύει, παλλόμενος ασταθώς, στη συνέχεια να συρρικνώνεται και τέλος έσβησε εντελώς. Αλλά οι διαστημικοί επισκέπτες αντέδρασαν, αυξάνοντας την μόλυνση με DOR στην περιοχή.

«Δεν υπήρχε αμφιβολία για τον λόγο των δραστηριοτήτων του Ea: Η ενέργεια τραβιέται από τον πλανήτη με άγνωστες συνέπειες έως τώρα το 1956 και πολύ μεγάλη κατάσταση έκτατης ανάγκης DOR, φθορά της βλαστήσεως, η κατάρρευση των γρανιτένιων όγκων, μια πυρετώδης ατμόσφαιρα. Οι νόμοι της οργόνης OR, άγνωστοι για τους γήινους (όπως ο νόμος του αντίστροφου δυναμικού) χρησιμοποιούνταν τεχνικά στις επιχειρήσεις του Ea» Dr. Reich

Μια λεπτομερής αναφορά για το πρόβλημα του Ea προωθήθηκε στην Αμερικανική Αεροπορία που φάνηκε να «καίγεται» για το αντικείμενο, αλλά χωρίς να είναι ιδιαίτερα έκπληκτη. Για να εξετάσει περαιτέρω τον συσχετισμό μεταξύ του Ea και της DOR που προκαλεί την ερημωτική εξέλιξη, ο Reich και το προσωπικό του που χειριζόταν το cloudbuster έκαναν τις προετοιμασίες τους για να πάνε στην πλήρως ανεπτυγμένη έρημο, οπότε η «OROP Επιχείρηση Έρημος» ξεκίνησε.

Φωτογραφία: Νεφοδιαλυτής.

10 cloudbusters Wilhelm-Reich 1
Έρευνα για τον Ea

Ο Reich έκανε ένα απλό χάρτη για να μπορεί να διαφοροποιεί μεταξύ των αστεριών και των UFOs που κρέμονταν ψηλά στον ουρανό. Ορισμένα στοιχεία για την εμφάνιση των UFOs όπως η αθόρυβη λειτουργία τους, τα λαμπυρίζοντα φώτα τους (μερικές φορές γαλάζια σε εμφάνιση) οι περιστρεφόμενοι δίσκοι που έχουν σχέση με την κίνηση τους, ταίριαζαν με τα στοιχεία που ήξερε ο Reich για την κοσμική λειτουργία της OR:

1. Οι «CORE Men» (CORE = Cosmic ORgone Engineers) Μηχανικοί Κοσμικής Οργόνης – όπως τους αποκαλούσε – προφανώς ήταν καλά εξοικειωμένοι με τον ωκεανό της κοσμικής OR οργόνης.

2. Χρησιμοποιούν την κοσμική OR ενέργεια για «καύσιμο» στις μηχανές τους. [σκέψου το πολύ καλά αυτό, είναι η ενέργεια της ζωής]

3. Τα «μπλε φώτα» τους ήταν σε συμφωνία με το μπλε χρώμα που είναι χαρακτηριστικό όλων των ορατών λειτουργιών της OR, ο ουρανός, το βόρειο σέλας, οι ηλιακές κηλίδες, το χρώμα της ακτινοβολίας της OR στις λυχνίες κενού κλπ.

4. Οι CORE MEN οδηγούσαν τα διαστημόπλοια τους στα κύρια ενεργειακά ρεύματα OR του σύμπαντος.

5. Ακριβώς όπως το διάστημα δεν είναι άδειο, το φώς «δεν έρχεται πάνω μας από τα αστέρια και τον Ήλιο». Είναι ένα αποτέλεσμα του φωτισμού μέσα στον ενεργειακό φάκελο OR των πλανητών. Είναι ένα τοπικό φαινόμενο. Τοιουτοτρόπως, δεν υπάρχει θεωρητικά κανένα όριο στην ταχύτητα στο κοσμικό διάστημα. Οι Ea είναι ικανοί να αναπτύξουν τεράστιες ταχύτητες απλώς «σερφάροντας» πάνω στην OR Ενέργεια.

Θανατηφόρα Ακτινοβολία Οργόνης (DOR)

Οδηγώντας στην χώρα μέχρι την Αριζόνα όπου η αποστολή θα έκανε την βάση της, ο Reich παρακολουθούσε στενά τις ατμοσφαιρικές συνθήκες. Η DOR έτεινε να συγκεντρώνεται πάνω από τις πόλεις και γινόταν ακόμα πιο εμφανής όσο εισέρχονταν στις περιοχές της ερήμου. Εκεί ήταν που παρατήρησε ότι βυθίζονταν κάτω στις κοιλάδες και βρισκόταν πάνω από το τοπίο σαν οροφή. Οι κορυφές των μακρινών βουνών φαινόντουσαν να προβάλουν καθαρά πάνω από το κέλυφος της DOR σαν νησιά πάνω απ’ τον ωκεανό.

Σε αυτές τις κορυφές η αρχέγονη βλάστηση ήταν ζωντανή, ενώ η βλάστηση σε χαμηλότερο ύψος καλυμμένη από την χαμηλά ευρισκόμενη κουβέρτα DOR είχε πεθάνει, αφήνοντας μόνο έρημο στις κοιλάδες. Ειδικά στις περιοχές που ήταν κοντά στα σημεία ατομικών δοκιμών. O Reich περιέγραψε αυτές τις οροσειρές σαν «φαγωμένες», ροκανισμένες από την DOR σαν ένα τέρας να τρεφόταν από τον βράχο. Ο Reich παρατηρεί ότι:

«Οι λειτουργίες της DOR χαρακτηρίζονται από ένα «σιωπηλό, αόρατο και αθόρυβο φάγωμα και ύπουλη κατανάλωση της ενέργειας της ζωής ενός ξενιστή η οργανισμό. Η διαδικασία της διαλύσεως των δέντρων και ολόκληρων δασών οφείλεται στην σταδιακή επικράτηση της στην ατμόσφαιρα. Μια ελαφριά επικράτηση της DOR δημιουργεί ξηρασία. Η ξηρασία με την σειρά της αυξάνει την DOR. Έτσι έχουμε ένα φαύλο κύκλο, η δίψα για το νερό αυξάνει μαζί με την ελαττωμένη βροχόπτωση. Η διαδικασία είναι αργή και δύσκολα διακριτή. Δεν είναι πολλά γνωστά για αυτήν την μυστική φθορά της ζωής.

Έχει μεγάλη σημασία εάν θέλουμε να ελέγξουμε το μέλλον της ζωής μας, ότι η περίσσεια DOR δημιουργεί τις ερήμους στην φύση όπως και στους οργανισμούς. Οι Ερημωμένες ψυχές θα επιτείνουν την ΕΡΗΜΩΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. Και η Ερημωτική Εξέλιξη θα αυξήσει την DOR και το πάγωμα των ανθρώπινων συναισθημάτων. Η DOR πεινά για τροφή, για νερό, για οξυγόνο. Καθώς η DOR αυξάνεται, βαμπιρίζει τον ξενιστή της, σε αυτήν την περίπτωση την πλούσια ενέργεια της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη.

Η λοιμώδης χαρακτήρας της δείχνει τον ίδιο τύπο συμπεριφοράς. Ρουφά τους χυμώδεις, συναισθηματικά πλούσιους ανθρώπους και τους στερεί από την δύναμη τους, όπως και ένα παράσιτο της πλατυέλμινθας, μέσα στον ξενιστή του. Ο λοιμώδης χαρακτήρας ευδοκιμεί με την απώλεια ενέργειας του θύματος. Αλλά στο τέλος χάνεται με τον ξενιστή. Από εδώ, έως τα κοινωνιολογικά συμπεράσματα που αφορά την μυστική δυναμική της πολιτικής διδακτορίας, είναι ένα μόνο λογικό βήμα.

Από εδώ επίσης μια γέφυρα μπορεί να κτισθεί για την κατανόηση μεταξύ της ερημωτικής εξελίξεως στον πλανήτη μας και τους επισκέπτες από το εξωτερικό διάστημα. Αυτοί οι επισκέπτες χρησιμοποιούν φρέσκια κοσμική ενέργεια για την κίνηση τους και πετάνε την βρώμα τους, την DOR στην ατμόσφαιρα μας. Εάν αυτό γίνεται από σκοπού ή εάν από ατύχημα δεν μας απασχολεί όσον αφορά τα αποτελέσματα πάνω στην ζωή του πλανήτη» Dr. Reich

orgonodrome.gr Wilhelm Reich orgonite
Οι Οργονίτες.

Ο Reich προείδε την πλήρη καταστροφή της Ζωής πάνω στην Μητέρα Γη να διαφαίνεται στον ορίζοντα, εκτός αν η ενέργεια DOR μπορούσε να αντιστραφεί ξανά σε OR την Οργονοενέργεια της Ζωής. Αυτό δεν μπορούσε να το πετύχει με το cloudbuster, γιατί δεν μετέτρεπε την DOR, απλά την εξαφάνιζε, την τραβούσε από την ατμόσφαιρα. Δεν πρόλαβε να τελειώσει τα πειράματα του γιατί το τέλος ήταν ήδη πολύ κοντά. Αυτή την Μ Ε Τ Α Τ Ρ Ο Π Η της DOR σε OR, την πετυχαίνουν οι σωστά κατασκευασμένοι οργονίτες, που είναι η συνέχεια αυτών των πειραμάτων.

Εδώ ακριβώς υπάρχει και η βλακώδης, αν και σκόπιμη, παρανόηση των Οργανικών Πυλών, που δεν αντιλαμβάνονται – πως θα μπορούσαν άλλωστε- ότι οι οργονίτες είναι η μετεξέλιξη της εργασίας του Reich και στην δική του εργασία βασίζονται, ως αιθερικοί μετατροπείς, μετατρέποντας την αρνητική δολοφονική ενέργεια DOR σε θετική και ζωογόνο OR! Φυσικά οι σωστά κατασκευασμένοι, όπως του www.orgonodrome.gr κι ελάχιστων (παγκόσμια) ακόμη κατασκευαστών.

Οι οργονίτες Μ Ε Τ Α Τ Ρ Ε Π Ο Υ Ν, ούτε συσσωρεύουν, ούτε κρατούν, ούτε δίνουν, ούτε παίρνουν, την Οργονοενέργεια. Είναι τόσο δύσκολο αυτό να γίνει κατανοητό; Πραγματικά εκπλήσσομαι με τις ανοησίες που διαβάζω κατά καιρούς κι από σοβαρούς κατά τα φαινόμενα ανθρώπους.

Άλλωστε οι πρώτοι οργονίτες κατασκευάστηκαν από την NASA, κάτι λέει αυτό. Διάβασε το άρθρο μου «Οργονίτες Η Ενεργειακή Δύναμη» στο Strange n.139 το 2011. Τι είναι οι Οργονίτες; Τι κάνουν; Γιατί να τους έχουμε; Πως ξεχωρίζουμε έναν καλό κατασκευαστή; Τι οργονίτες χρειάζεται να έχουμε;

Ο Karl Hans Welz είναι ο πρώτος που κατασκεύασε οργονίτη στην μορφή που τον γνωρίζουμε σήμερα και πατεντάρισε το όνομα orgonite®. Προηγείται όμως ο Franz Anton Mesmer 150 χρόνια πριν και ο Franz Bardon. Αυτός ο άνθρωπος είναι η πηγή αυτού που ο Karl Welz ονομάζει οργονίτη. Στο βιβλίο του «Initiation Into Hermetics» που εκδόθηκε το 1956 περιγράφει ένα μίγμα από μεταλλικά σωματίδια και ρητίνη, το οποίο αποκαλούσε στερεό «fluidic condenser». Το χρησιμοποιούσε για να συλλέγει και να κατευθύνει την ενέργεια της ζωής την Οργονοενέργεια.

Μια άλλη πηγή είναι ο P. Flanagan, που περιγράφει το ίδιο μίγμα «αγώγιμων και ημιαγώγιμων σωματιδίων» ενσωματωμένα σε ρητίνη, σαν εξαρτήματα των ιονιστών αέρος που κατασκεύαζε. Αυτό συνέβη την δεκαετία του 1980. Οι αρχικοί οργονίτες όπως τους ξέρουμε κατασκευάστηκαν από την … NASA, από όπου ο Welz πήρε την ιδέα. Η NASA χρησιμοποιούσε καθαρή σκόνη χαλαζία (NASA grade, υπάρχει τέτοια ποιότητα, ιδιαίτερα δυσεύρετος και ακριβός) και σκόνη Χρυσού !!! Ο πρώτος που περιέγραψε τον οργονίτη είναι ο Franz Bardon, που παρεμπιπτόντως δολοφονήθηκε ενώ βρισκόταν σε «αστυνομική συνοδεία» το 1958, λίγους μήνες μετά την δολοφονία του W. Reich σε Αμερικανική φυλακή.

Τώρα αρχίζεις να καταλαβαίνεις υποψιασμένε αναγνώστη του Strange τον αληθινό λόγο πίσω από την καταδίωξη του Dr. Reich, όταν μόνο για την θεραπεία του καρκίνου δολοφονούν κι εξαφανίζουν όποιον τολμήσει να μιλήσει για θεραπεία, τι θα έκαναν για όποιον έμπαινε στα χωράφια τους με τα UFOs … ε κοντά στον νου κι η γνώση.

Σκέψου τι θα συνέβαινε στον κύριο Τάδε, πού θα ανακάλυπτε μια μηχανή αυτοκινήτου που δουλεύει με νερό βρύσης, κάποιον που θα ανακάλυπτε την Ελεύθερη Ενέργεια, το να μπορείς να φωταγωγήσεις ολόκληρο τον πλανήτη ΔΩΡΕΑΝ, τι θα συνέβαινε στον κύριο Τάδε που θα ανακάλυπτε θεραπεία χωρίς φάρμακα- φαρμάκια, με ελάχιστο κόστος. Λοιπόν αν διαβάζεις το Strange γνωρίζεις τι θα του συνέβαινε, μην επαναλαμβάνομαι.

Ο πλανήτης ελέγχεται από τις «Μυστικές Εταιρίες» με την πολιτική ισχύος, μην περιμένεις επεξηγήσεις, ψάξε. Χωρίς δύναμη δεν μπορεί να υπάρξει αποτελεσματικός έλεγχος πάνω στο ανθρώπινο ζώο. Η Γη μας σε κάθε επίπεδο κοινωνικοπολιτικό, επιστημονικό ή θρησκευτικό κυβερνάται με την εξάρτηση, τον φόβο και το χρήμα που αγοράζει την δύναμη.

Το ενδεχόμενο ενός αυτοκινήτου που κινείται με νερό βρύσης, η πιθανότητα να θεραπεύονται οι άνθρωποι χωρίς φάρμακα και να τους μπει η παράξενη ιδέα πως οι φαρμακοβιομηχανίες είναι περιττές, ή το, Nyarlathotep φυλάξει, ενδεχόμενο, να έχουν δωρεάν ηλεκτρικό και θέρμανση, θα απειλούσε ολόκληρο το οικοδόμημα έλεγχου που στηρίζεται στην δύναμη, το χρήμα, την εξάρτηση και τον φόβο. Άρα αντιλαμβανόμαστε τι τύχη θα είχε η ανακάλυψη μιας ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΗΓΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΔΥΝΑΜΗΣ στην πολιτική σκηνή ελέγχου αυτού του πλανήτη ανθρώπινου και μη. Ακόμη τι τύχη θα είχε η «πολεμική» ενασχόληση με τα πολύτιμα και προστατευμένα από τις κυβερνήσεις UFOs. Ναι, αυτό που φαντάζεσαι, αυτό έγινε.

Φωτογραφία: Νεφοδιαλυτής.

orgonodrome.gr_wilhelm reich 5
«Συναισθηματική Έρημος» OROP Desert Ea (1954-55)

Οι έρημοι βασίζονται σε φυσικές λειτουργίες που λειτουργούν προς την κατεύθυνση της αφυδάτωσης της ατμόσφαιρας και του εδάφους, δηλαδή τον θάνατο. Πάντως ο άνθρωπος θα μπορούσε να κατακτήσει την έρημο και να σταματήσει την ανάπτυξη της ερήμου, εάν ο ίδιος δεν είχε υποστεί στην αισθηματική δομή του, μια διαδικασία που ο Reich ονόμασε «Συναισθηματική Έρημο».

Η δημιουργία της ερήμου αντιστοιχεί με την δημιουργία των συναισθηματικών ερήμων στα ανθρώπινα παιδιά, πριν και μετά την γέννηση τους, κατά την διάρκεια των αιώνων, κατά την διάρκεια πριν και μετά την γραπτή ιστορία της ανθρωπότητας. Αμφότερες και η εσωτερική και η εξωτερική έρημος είναι ριζωμένες στη συρρίκνωση και τον θάνατο της ζωτικότητας, την ακινητοποίηση της βιολογικής ενέργειας.

Από τώρα θα ονομάσουμε τις επιχειρήσεις που αφορούν την εξωτερική έρημο ως OROP Desert και όσον αφορά την εσωτερική έρημο ως OREP Desert. Το OREP σημαίνει Επιχειρήσεις που αφορούν την Συναισθηματική Πανούκλα (EP) της ανθρωπότητας.

Είμαστε πλέον αρκετά εξοικειωμένοι με τον όρο Συναισθηματική Πανούκλα και το τι σημαίνει, εν συντομία EP. Έχουμε βιώσει την θανατηφόρα ποιότητα της ερήμου της EP σε τέτοιες ανθρώπινες δραστηριότητες όπως δύο παγκόσμιους πολέμους σε μια γενεά, με εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς ή τραυματισμένους και εκατομμύρια άλλους καταδικασμένους στην πείνα και την εξαθλίωση κάτω από τον ζυγό που επέβαλαν στην ανθρωπότητα ΕΡΗΜΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (αν κι όχι μόνο άνθρωποι)

«Η ζωή κρατά μόνον μια στενή σφήνα ως δικό της τομέα στην απεραντοσύνη της κοσμικής ενέργειας» Dr. Reich

Η έρημος γύρω από το Tucson της Arizona επιλέχθηκε για την «Επιχείρηση OROP» μια από τις πιο ζεστές και παλαιότερες ερήμους (25.000 ετών) στις ΗΠΑ. Δεν φυτρώνει πρωταρχική βλάστηση. Δεν έχει βρέξει για πέντε χρόνια. Τον Οκτώβριο του 1954 η βάση λειτουργούσε.

Ο πρωταρχικός στόχος της αποστολής δεν ήταν να «προκαλέσει βροχή σε μια έρημο που δεν βρέχει». Ο Reich δεν είχε την φιλοδοξία να εντυπωσιάσει κανένα προκαλώντας βροχή. Ήθελε να βρει το όριο όπου οι τεχνητές προσπάθειες για μια ατμοσφαιρική τεχνολογία θα τελείωναν και θα αντικαθίσταντο από αυτορυθμιζόμενους νόμους, αυτό-συντηρούμενους που θα κυβερνούσαν τον σχηματισμό των σύννεφων, τους κύκλους βροχής, τον κοσμικό ενεργειακό μεταβολισμό στην ατμόσφαιρα, κλπ. όπως γίνεται σε ένα ζωντανό οργανισμό.

Είχε παρατηρήσει ότι ο ζωντανός οργανισμός μεταβολίζει την φρέσκια ενέργεια OR που λαμβάνει σε DOR η οποία αποβάλλεται με την μορφή CO2, ούρων, κοπράνων και ιδρώτα. Στον υγιή οργανισμό, το ενεργειακό ισοζύγιο μεταξύ της φορτίσεως και της εκφορτίσεως διατηρείται με ευκολία. Πάντως κατά την διάρκεια της αρρώστιας περισσότερη OR μετατρέπεται σε DOR. Έτσι ο Reich κατέληξε ότι μια επικράτηση της DOR είναι το βασικό χαρακτηριστικό όλων των ασθενειών. Τώρα γνωρίζουμε ότι πράγματι έτσι είναι.

Υποκειμενικά ο Reich και οι συνεργάτες του βίωσαν την ατμόσφαιρα DOR στην έρημο σαν καταπιεστική και ερεθιστική, ενώ η εκτυφλωτική ζέστη φαινόταν να τραβά τους χυμούς και τις ενέργειες της ζωής από τα σώματα τους.

«Έτσι έχοντας δει και αισθανθεί την έρημο, η Εκστρατεία OROP ξεκίνησε τις επιχειρήσεις με το cloudbuster για να βρει εάν μπορούσε ένα τέτοιο κλίμα να αλλάξει» Dr. Reich

Με τις επιχειρήσεις cloudbusting αφαιρέθηκε πολύ DOR και φρέσκια Ενέργεια Οργόνης κατέφθασε από τα Νοτιο-Δυτικά, κατά μήκος του Γαλαξιακού Οργονοτικού Ρεύματος. Το άμεσο αποτέλεσμα ήταν ένα φρεσκάρισμα της ατμόσφαιρας και του περιβάλλοντος. Χάθηκε η κατακαίουσα τα πάντα ξηρότητα και χάθηκε το εκτυφλωτικό άσπρο του ουρανού.

«Η πρόκληση βροχής δεν ήταν ο σκοπός. Ήταν γεγονός ότι αξιοσημείωτα αποτελέσματα συνέβησαν πριν να πέσει οποιασδήποτε βροχή στο στεγνό ερημωμένο έδαφος. Κατά τον Νοέμβριο η άγονη έρημος βόρεια του Tucson άρχισε να πρασινίζει με την εμφάνιση νέου χορταριού! Τον Δεκέμβριο, το πρασίνισμα της ερήμου είχε επεκταθεί και κάλυψε περιοχή 40 έως 80 μίλια από το Tucson με νέο χορτάρι έως 35 πόντους ψηλό. Αυτό συνέβη χωρίς βροχόπτωση, αλλά αποκλειστικά από την φρέσκια ατμοσφαιρική Ενέργεια της Ζωής και την συνοδευτική υγρασία από τον Ειρηνικό Ωκεανό, 250-400 μίλια από τα Νότιο-Δυτικά.» Dr. Reich

Η άφιξη του μετουσιωμένου Ραδίου (ORUR) από το πείραμα Oranur στο Rangeley αύξησε δραματικά την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων cloudbusting:

«Ενώ ο καθαρισμός της ατμόσφαιρας προηγουμένως είχε γίνει τραβώντας τα σύννεφα DOR σε μια λίμνη, τώρα, μετά από χρήση μερικών δευτερολέπτων χρησιμοποιώντας το υλικό ORUR, ο ουρανός καθάρισε και έγινε μπλε. Η αλλαγή στην ατμόσφαιρα έγινε αμέσως αισθητή από όλους τους παρατηρητές. Ακόμη και τα βρώμικα γκρίζα σαν το ατσάλι επηρεασμένα σύννεφα από την DOR φάνηκε να καθαρίζουν και να γίνονται λευκά σε μια λαμπρή ατμόσφαιρα, ενώ πριν ήταν μπαγιάτικη και θαμπή.» Dr. Reich

Πίσω από το πέπλο, ο αληθινός και μοναδικός λόγος για τον πόλεμο εναντίον της οργόνης και την καταδίωξη του Wilhelm Reich

Φωτογραφία της NASA: Δείχνει το Στρες των φυτών, στις 24 Ιουνίου 2011, (Α) έδειξε σημαντική ξηρασία στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ το στρες των φυτών, στις 28 Αυγούστου 2012 (Β) έδειξε σημαντική ξηρασία στις μεσοδυτικές ΗΠΑ. Credit: NASA / Goddard Scientific Visualization Studio / USDA-ARS

14 A main_drought_ESI-2011 (1) 14 A main_drought_ESI-2011 (2)
Ο Ea παρατηρούσε τις επιχειρήσεις.

Όταν τα γνωστά παλλόμενα σκάφη φαινόντουσαν στον ουρανό, τα σύννεφα βροχής εξαφανίζονταν και μεγάλες ποσότητες DOR μολύνανε την ατμόσφαιρα κάνοντας τις ατμοσφαιρικές συνθήκες εξαιρετικά δυσάρεστες για το πλήρωμα. Εάν δεν χρησιμοποιείτο το διαστημικό όπλο, η ατμόσφαιρα ήταν αφόρητη. Ένας χειριστής του διαστημικού όπλου παρέλυσε ενώ τραβούσε την DOR από τον Ea. Ο Reich έγραφε:

«Δεν υπήρχε διαφυγή από το γεγονός ότι ήμασταν σε πόλεμο με μια δύναμη άγνωστη στον άνθρωπο της Γής»

Αλλά το ORUR βρέθηκε ότι ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της απειλής του Ea.

«Κάποιος μπορούσε να φτάσει μακριά στο διάστημα με το ORUR. Το εύρος είναι θεωρητικά απεριόριστο καθόσον ο ενεργειακός ωκεανός της OR είναι ατέλειωτος και πολύ ευαίσθητος στο ερέθισμα όπως απεδείχθη από τις διεργασίες της αυγής, του σούρουπου και από τις επιχειρήσεις μας πάνω από αχανείς εκτάσεις του διαστήματος» Dr. Reich

Ένα άλλο πρόβλημα παραγωγής DOR ήταν οι ατομικές δοκιμές στην έρημο. Ο Reich σκέφτηκε αργότερα την πιθανότητα της ανοσοποιήσεως της ατμόσφαιρας εναντίον των ατομικών εκρήξεων, κάτι που έμοιαζε με την ανοσοποίηση των ζωντανών οργανισμών κατά της μολύνσεως. Δημιουργώντας μια πολύ «ORUR-ρισμένη» ατμόσφαιρα η ενέργεια DOR η από τον Ea θα μπορούσε να σιφονίζεται εκτός. Παρατηρήθηκε ότι κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων ORUR, υπήρξαν «συμπτωματικά» πολλές αναβολές επίσημα αναγγελθέντων ατομικών δοκιμών. Καταλαβαίνεις αναγνώστη μου τώρα τι παιχνίδι παίχτηκε και τι πήγε να τους χαλάσει ο Reich τι «κουμπί πάτησε» με τις ανιδιοτελείς και ανθρωπιστικές εργασίες του;

Έγινε εμφανές στον Reich ότι ενώ υπήρχε υγρασία στην ατμόσφαιρα, η έλλειψη πραγματικής βροχής γύρω από το Tucson οφειλόταν σε εάν φράγμα DOR κάπου στα δυτικά από το σημείο των δοκιμών στην Arizona, εμποδίζοντας τα σύννεφα και την υγρασία να έλθει από τον Ειρηνικό ωκεανό. Το φράγμα βρέθηκε να υπάρχει στην οροσειρά της Sierra όπου μια συγκέντρωση DOR διέλυε τα σύννεφα βροχής που ερχόντουσαν από δυτικά.

Τον Μάρτιο του 1955, συνεχείς επιχειρήσεις αφαιρέσεως της DOR ξεκίνησαν στα δυτικά του φράγματος. Μέσα σε 2 εβδομάδες το φράγμα άρχισε να σπάει ενώ μια μαύρη κατακρήμνιση της DOR η («Melanor») έπεφτε στο έδαφος μετατρέποντας την λευκή άμμο σε σκουρόχρωμη. Με το τέλος του Μαρτίου άρχισε να βρέχει στην έρημο.

Το σπάσιμο του φράγματος της DOR είχε επιτύχει την πλήρη εισροή φρέσκιας ενέργειας OR στην λεκάνη της ερήμου.Η επιχείρηση ήταν επιτυχής. Στην ατμόσφαιρα είχε συμβεί μια ριζοσπαστική αλλαγή, σπάζοντας μια ξηρασία 5 ετών και μετατρέποντας πλήρως μια άγονη γη ερήμου σε πράσινο λιβάδι μετά από χιλιάδες χρόνια.

Απέδειξε με βεβαιότητα στον Reich ότι η ερημωτική εξέλιξη ήταν ξεκάθαρα και χωρίς αμφιβολία αναστρέψιμη και ότι μέσω ενός νέου είδους τεχνολογίας οργόνης, η ανθρωπότητα θα μπορούσε να μετατρέψει την καταστρεπτική για την ζωή ενέργεια DOR πάλι σε ενέργεια που συντηρεί την ζωή OR.

Τελειώνοντας τις υποθέσεις του ο Reich έφυγε από την έρημο τον Απρίλιο του 1955. Ήταν η μεγαλύτερη και η τελευταία επιχείρηση του. Μέσα σε δύο χρόνια θα πέθαινε στην φυλακή, κατεστραμμένος από ένα σύστημα που δεν μπορούσε να ανεχθεί την ελεύθερη έκφραση της ενέργειας που δίνει την ζωή.

Το σφάλμα του Reich ήταν η επαφή του με την Αμερικανική αεροπορία και η επιδίωξη του να επικοινωνήσει με τον [επιεικέστατα, κρετίνο] Einstein στις 30 Δεκεμβρίου του 1940. Τότε ακριβώς υπέγραψε την θανατική του καταδίκη. Φωτοτυπίες της αλληλογραφίας ανάμεσα στον Reich και τον Einstein υπάρχουν στην έκδοση Wilhelm Reich, Biographical Material: History of the Discovery the Life Energy, Documentary Volume A = X1=E. The Einstein Affair. Orgone Institute Press. Orgonon, Rangeley Maine. 1953. Αναζήτησε τις.

Ο Reich αναφέρει στον Einstein ότι έχει η έρευνα του φτάσει σε τέτοιο σημείο, που αντιλαμβανόταν ότι δεν μπορούσε να στηριχτεί στους δικούς του περιορισμένους πόρους, απαιτούνταν δε ένα πεδίο έρευνας πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορούσε να παρέχει ο Reich εκείνη την εποχή. Ενθουσιάστηκε, όταν έλαβε μια σύντομη απάντηση από τον Einstein, στις 6 Ιανουαρίου το 1941 που οδήγησε σε μια συνάντηση μετά από πρόταση του Einstein, στις 4 μμ της 13ης Ιανουαρίου στο διαμέρισμα του καθηγητή στη Mirsir Street του Princeton.

Ο Einstein, δέχτηκε τον Reich, στις 3.30 το απόγευμα της καθορισμένης ημέρας. Στην προετοιμασία του γι αυτή την καθοριστική, ιστορική συνάντηση, που διήρκησε 5 περίπου ώρες, ο Reich, δοκίμασε και προσάρμοσε μια οπτική συσκευή, που είχε εφεύρει για να αποδείξει στον Einstein, οπτικά την ύπαρξη της οργόνης. Όταν ο Einstein είδε την οργόνη αναφώνησε «αν είναι αλήθεια αυτό είναι μια βόμβα στα θεμέλια της φυσικής» Ναι αυτό ήταν, ποτέ δεν θα επέτρεπε το καταστημένο ελέγχου των «Μυστικών Εταιριών» να γίνει γνωστό ή να χρησιμοποιηθεί από το ανθρώπινο ζώο … όμως περισσότερα σε επόμενο άρθρο, ήδη έχω υπερβεί το όριο των λέξεων.

Δεν ήξερε ο Reich εκείνη την εποχή για την μυστική συνεργασία των κυβερνήσεων με τους εξωγήινους και για τις προδοτικές συμφωνίες μεταξύ τους εις βάρος των ανθρώπων με κέρδος την παροχή τεχνολογίας. Διάβασε στο terrapapers.com τις άκρως ενδιαφέρουσες και κατατοπιστικές συνεντεύξεις του Space Command Captain Mark Richards και την μάχη στο Dulce.

Εκτός των άλλων, όπως την παράδοση μαζικά, ανθρώπων και ειδικά γυναικών που κατέληξε στην μάχη του Dulce, κάθε βράδυ στην σκοτεινή πλευρά της γης χιλιάδες αόρατα UFO γήινα και εξωγήινα «μαρσάρουν» γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με DOR και εξαπλώνουν την ερημωτική εξέλιξη και την συναισθηματική πανούκλα στις «Μαϊμούδες της Εδέμ» όπως μας αποκαλούν οι

Τηλεπαθητικοί Επικυρίαρχοι.

Από την εποχή του Dr. Reich και των ανακαλύψεων του τα γεγονότα έχουν εξελιχθεί με ταχύ ρυθμό επιβεβαιώνοντας τους μεγαλύτερους φόβους του, για την ανάπτυξη και τους ορατούς κινδύνους της πυρηνικής ενέργειας. Ο καρκίνος που κάποτε ήταν η μάστιγα των γηρατειών, σήμερα είναι ο υπ’ αριθμόν 1 δολοφόνος παιδιών ηλικίας από 3-15 ετών σε πολλά ανεπτυγμένα κράτη όπως τεκμηριώνεται από την Αμερικανική Εταιρία Λευχαιμίας.

Όλο και περισσότερες δοκιμές πυρηνικών όπλων δοκιμάζονται ακόμη και από φτωχά [όχι μόνο οικονομικά] κράτη όπως το Πακιστάν, συμβάλλοντας στην επιταχυνόμενη καταστροφή της ΖΩΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ OR, που διατηρεί την ζωή πάνω στον πλανήτη. Έτσι σήμερα κάθε άνθρωπος είναι μπλεγμένος και υπόλογος, σε ένα τρομακτικό ακήρυχτο και σιωπηλό πόλεμο, στον οποίο τα δισεκατομμύρια των θυμάτων δεν γνωρίζουν ποιός ή τι τα σκοτώνει, ενώ ταυτόχρονα τα συστημικά ιερατεία θησαυρίζουν από την ασθένεια και τον θάνατο του.

Η συνυπευθυνότητα των ανθρώπων έγκειται στο ότι -όπως είπε ο Dr. Reich- το πρόβλημα δεν είναι ένας Χίτλερ ή ένας Στάλιν, που λαχταρούν την εξουσία αλλά το πρόβλημα είναι ο ανθρωπάκος που με την συμφωνία του και την θέληση του, τους παρέχουν αυτή την εξουσία. Σαν άνθρωπος κι ερευνητής πλέον γνωρίζω ότι μόνο η ΓΝΩΣΗ και η ανάλογη ΔΡΑΣΗ, μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα από τον όλεθρο. Αυτός είναι και ο σκοπός της κατασκευής των οργονιτών και η ουσία της αρθρογραφίας μου.

Ευκαιρίας δοθείσης, χαιρετίζω τους αναγνώστες, για την τόσο θερμή, εγκάρδια και σταθερή υποστήριξη κι επικοινωνία, όπως και τους συντελεστές αυτού του μυστηριώδους περιοδικού STRANGE, που επιμένει να κυκλοφορεί, με την ίδια δύναμη, το πάθος και την ορμή του Μεγάλου Dr Wilhelm Reich

@Αρθρο του Ιων Μαγγου που δημοσιεύτηκε στο παράξενο περιοδικό STRANGE n.150 και είναι απόσπασμα από το βιβλίο του “Οργονίτες η Δύναμη της Οργόνης”
***

orgonodrome.gr_wilhelm reich 4
Χρονολόγιο των επιστημονικών ανακαλύψεων του Wilhelm Reich

Το χρονολόγιο είναι βασισμένο στο αντίστοιχο χρονολόγιο του Μουσείου Βίλχελμ Ράιχ – Wilhelm Reich Infant Trust στο Orgonon

1923-34, Θεωρία του Οργασμού και τεχνικές της Ανάλυσης του Χαρακτήρα.
1928-34, Αναπνευστικό μπλοκάρισμα και μυϊκή θωράκιση
1923-34, Σεξοικονομική αυτορύθμιση των πρωτογενών φυσικών ορμών και η διαφορά τους από τις δευτερογενείς, διεστραμμένες ορμές
1930-34, Ο ρόλος του παραλογισμού και της ανθρώπινης σεξοικονομίας στη γέννηση της δικτατορίας και όλων των πολιτικών δογμάτων
1934, Το ανακλαστικό του οργασμού
1935-36, Η βιοηλεκτρική φύση της σεξουαλικότητας και του άγχους
1936-39, Οργονοενεργειακές κύστες (βιόντα)
1936-39, Γέννεση των καρκινικών κυττάρων από βιοντική αποσύνθεση ζωϊκών ιστών και η οργάνωση πρωτοζώων από βιοντική αποσύνθεση βρύων και χόρτων
1937, Βάκιλλοι-Τ στους κακοήθεις όγκους
1939, Ανακάλυψη της βιοενέργειας (οργονοενέργειας) στα SAPA βιόντα
1940, Ανακάλυψη της ατμοσφαιρικής οργονοενέργειας
1940, Εφεύρεση του Οργονοσυσσωρευτή
1944, Εφεύρεση του Μετρητή Οργονοενεργειακού Πεδίου
1940-45, Πειραματική οργονοθεραπεία της βιοπάθειας του καρκίνου
1945, Πειραματική έρευνα της πρωταρχικής βιογέννεσης (Πείραμα ΧΧ)
1945, Μέθοδος του Οργονομικού Λειτουργισμού
1947, Συγκινησιακή Πανούκλα του ανθρώπου ως μια ασθένεια της βιοενεργειακής του ισορροπίας
1949-50, Οργονομετρικές εξισώσεις
1951, Υπόθεση της κοσμικής υπέρθεσης δύο οργονοενεργειακών ρευμάτων ως βάση δημιουργίας των τυφώνων και των γαλαξιών
1947-51, Αποτελέσματα της οργονοενέργειας κατά της πυρηνικής ακτινοβολίας (Πείραμα Oranur)
1951-1952, Ανακάλυψη της DOR (Θανατηφόρας οργονοενέργειας) και καθορισμός των ιδιοτήτων της, συμπεριλαμβανόμενης και μιας χαρακτηριστικής τοξικότητας (αρρώστια DOR)
1951-54, Προσδιορισμών του Melanor, Orite, Brownite, Orene• πρώτες προσπάθειες για μια προ-ατομική χημεία
1952-55, Χρήση «αντίστροφου» οργονομικού δυναμικού για την αφαίρεση της DOR από την ατμόσφαιρα, την διάλυση νεφών και τον έλεγχο του καιρού
1954-55, Θεωρία της δημιουργίας ερήμου στη φύση και στον άνθρωπο (συγκινησιακή πανούκλα) και επίδειξη της αντιστρεψιμότητας (OROP Desert Ea και ο ιατρικός διαλύτης DOR)
1954-55, Θεωρία της αρρώστιας βασισμένη στη συγκέντρωση DOR στους ιστούς
1950-57, Εξισώσεις της βαρύτητας και της αντιβαρύτητας
1951-57, Ανάπτυξη και πρακτική εφαρμογή της Κοινωνικής Ψυχιατρικής

orgonodrome.gr_wilhelm reich 6
Επιγραμματικά τα κυριότερα έργα του Wilhelm Reich
που προτείνω να βρείτε και να μελετήσετε.

Η Λειτουργία του Οργασμού (Die Funktion des Orgasmus, 1927). Η έννοια της οργασμικής ικανότητας χρησιμοποιείται για την κατανόηση και θεραπεία της νεύρωσης. Κυκλοφορεί σήμερα στα αγγλικά σε αναθεωρημένη μορφή με τον τίτλο Genitality in the Theory and Therapy of Neurosis.

* Η Εισβολή της Σεξουαλικής Ηθικής (Der Einbruch der Sexualmoral, 1932). Αξιοποιώντας τα αποτελέσματα των ερευνών του Μπρόνισλαβ Μαλινόβσκι και τη Μαρξιστική παράδοση σκέψης ο συγγραφέας επιχειρεί να διερευνήσει την προέλευση της αρνητικής στάσης προς την υγιή σεξουαλικότητα.

Η Ανάλυση του Χαρακτήρα (Charakter-Analyse, 1933). Παρουσιάζεται η ομώνυμη τεχνική θεραπείας των νευρώσεων ως τροποποίηση της ψυχαναλυτικής τεχνικής. Μετά το 1949 κυκλοφορεί στην τρίτη του έκδοση με την προσθήκη κατοπινών σχολίων και άρθρων του Ράιχ που αντανακλούν τη θεμελίωση μιας νέας θεραπευτικής προσέγγισης, της Οργονοθεραπείας.

Η Μαζική Ψυχολογία του Φασισμού (Massenpsychologie des Faschismus, 1933). Το φαινόμενο του φασισμού εξετάζεται ως έκφραση της παθολογικής χαρακτηρολογικής δομής του μέσου ανθρώπου, του οποίου οι πρωτογενείς, βιολογικές ανάγκες καταπιέζονται στο πλαίσιο αυταρχικών κοινωνικών δομών εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Η Σεξουαλική Επανάσταση (Die Sexualität im Kulturkampf, 1936). Ο Ράιχ υπερτονίζει την ανάγκη για επικράτηση της φυσικής σεξουαλικότητας έναντι της τότε επικρατούσας ψυχαναγκαστικής σεξουαλικής ηθικής, από τη μία μεριά και της διαστροφής που η τελευταία παράγει, από την άλλη. Στα αγγλικά εκδόθηκε με τον τίτλο The Sexual Revolution το 1945.

Η Βιοηλεκτρική Θεωρία της Σεξουαλικότητας και του Άγχους (Experimentelle Ergebnisse über Die Elektrische Funktion Von Sexualität Und Angst, 1937). Περιέχει τρία σημαντικά κείμενα της περιόδου 1934 – 1937 με την περιγραφή των βιοηλεκτρικών πειραμάτων και τη θεωρητική διερεύνηση που οδήγησε σε αυτά.

* Die Bione, 1938. Παρουσιάζονται τα πειράματα των βιόντων.

Η Λειτουργία του Οργασμού (Discovery of the Orgone, I: Function of the Orgasm, 1942). Αυτό και το επόμενο έργο συνιστούν μαζί μια περιεκτική σύνοψη του έργου του Ράιχ από τις πρώτες του αναζητήσεις σχετικά με την ουσία της ζωής και τη σεξουαλικότητα στα φοιτητικά του χρόνια μέχρι τα πειράματα με τον συσσωρευτή οργόνης στα μέσα της δεκαετίας του 1940.

Η Βιοπάθεια του Καρκίνου (Discovery of the Orgone, II: The Cancer Biopathy, 1948) Αυτό το βιβλίο είναι ό δεύτερος τόμος της Ανακάλυψης της Οργόνης και είναι άμεση συνέχεια του πρώτου τόμου, της Λειτουργίας τού Οργασμού. Αποτελείται από μια σειρά άρθρων, πού αναφέρονται στην ανακάλυψη της κοσμικής Οργονοενέργειας, και πού πρώτοδημοσιεύτηκαν μεταξύ 1942 και 1945 στη Διεθνή ‘Εφημερίδα της Σεξοικονομίας και της Όργονικής Έρευνας.

* Άκου Ανθρωπάκο (Listen, Little Man!, 1948). Ο μέσος, νευρωτικός άνθρωπος κρίνεται για τη μικρότητα και την παθητικότητα με την οποία, κατά κανόνα, χειρίζεται τα κρίσιμα ανθρώπινα ζητήματα.

Ο Αιθέρας, ο Θεός και ο Διάβολος (Ether, God and Devil, 1949). Ο οργονομικός λειτουργισμός αντιπαραβάλλεται με τα μηχανιστικά και μυστικιστικά συστήματα σκέψης που τυπικά κυριαρχούν στις νευρωτικές κοινωνίες.

Η Κοσμική Υπέρθεση (Cosmic Superimposition, 1951). Μελετάται η θεμελιώδης φυσική λειτουργία της κοσμικής υπέρθεσης των συστημάτων οργόνης.

Η Δολοφονία του Χριστού (The Murder of Christ, 1953). Το φαινόμενο της συγκινησιακής πανούκλας εξετάζεται υπό το πρίσμα των διώξεων που αντιμετωπίζουν διαχρονικά οι μεγάλοι πρωτοπόροι όπως ο Ιησούς Χριστός, ο Τζορντάνο Μπρούνο αλλά και ο ίδιος ο Dr Wilhelm Reich

* Άνθρωποι σε Μπελάδες (People In Trouble, 1953). Καταγράφεται η εμπειρία του Dr Wilhelm Reich από τη συμμετοχή του στα κομμουνιστικά κινήματα.

Contact with Space, 1957. Παρουσιάζονται νέες ιδέες και εφαρμογές που αναπτύχθηκαν μέσα από την εμπειρία του πειράματος Όρανουρ στα χρόνια που ακολούθησαν.

Φωτογραφία: Η Βιοπάθεια του Καρκίνου (Discovery of the Orgone, II: The Cancer Biopathy, 1948) Αυτό το βιβλίο είναι ό δεύτερος τόμος της Ανακάλυψης της Οργόνης και είναι άμεση συνέχεια του πρώτου τόμου, της Λειτουργίας τού Οργασμού. Αποτελείται από μια σειρά άρθρων, πού αναφέρονται στην ανακάλυψη της κοσμικής Οργονοενέργειας, και πού πρώτοδημοσιεύτηκαν μεταξύ 1942 και 1945 στη Διεθνή ‘Εφημερίδα της Σεξοικονομίας και της Όργονικής Έρευνας. 2. Οργονοσυσσωρευτής.

orgonodrome.gr_wilhelm reich 7
Φωτογραφία: Ο τάφος του Ράιχ πλαισιώνεται από Νεφοδιαλυτή. Τα λείψανα Δρ Ράιχ είναι θαμμένα στο Orgonon. Ο τάφος βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Παρατηρητήριο Ενέργειας της Οργόνης και κάθεται δίπλα σε ένα cloudbusters του Δρ Ράιχ.

orgonodrome.gr_wilhelm reich 8
Φωτογραφία:
 Νεφοδιαλυτής.

7 cloudbuster.jpg.CROP.article920-large

Φωτογραφία: Sexpol, γαλλικό περιοδικό στο πνεύμα της σεξουαλικής επανάστασης του Wilhelm Reich, που ανέλυε τη σχέση της πολιτικής με τη σεξουαλικότητα. Κυκλοφόρησε από το 1975 ως το 1980 που απαγορεύτηκε από τους ναζιστές. Via forumactif.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Αστρονόμοι βρήκαν "διαστημικές λεωφόρους" για γρήγορα ταξίδια στο Ηλιακό Σύστημα (13 DEC 2020 12:46)

ΠΗΓΗ:






Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️

ΕΝ ΝΕΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: QR CODES ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ




Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ