ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

09 Δεκεμβρίου 2020

Ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Σεμπαστιάν Οζιέ, στρίβει το GR Yaris. Η αντί-Covid συνταγή (βίντεο)

Κι όμως, για κάποιους το 2020 ήταν μία πολύ καλή χρονιά. Γιατί αν το GR Yaris είναι το πιο πολυαναμενόμενο hot hatch της χρονιάς και εφόσον ο Σεμπαστιάν Οζιέ είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλι WRC για το 2020, τίποτα δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα για το καυτό δίδυμο της Toyota Gazoo Racing 


 Οι σαμπάνιες δεν έχουν στεγνώσει ακόμη απ΄το σπρέι του νέου Παγκόσμιου Πρωταθλητή για το WRC που έφτασε πλέον επτά τον αριθμό

Οπότε μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή για τη Toyota να βγάλει στον «αέρα» μία σειρά από βίντεο όπου πρωταγωνιστεί το GR Yaris.

Σύμφωνοι, εδώ υπάρχει ένα συμβόλαιο, οπότε δεν περιμένει κανείς αυστηρή κριτική για το νέο hot hatch.

Όμως, ακόμα κι αν σκρολάρει κανείς στα reviews που ΄χουν «ανέβει», το ένα κατόπιν του άλλου στο Tube, ακόμα κι αυτή η δημοσιογραφική προσέγγιση φαίνεται να περιλαμβάνει μόνο διθυραμβικά σχόλια.

Αυτές είναι οι εντυπώσεις του Γάλλου οδηγώντας την αντί-Covid συνταγή

 

 

 Πάντως, ο μακράν πιο έμπειρος και πολυτάλαντος απ’ όλους τους YouTubers και δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου το περιγράφει ως «ένα μικρό, σέξι αυτοκίνητο το οποίο σε κάνει να αισθάνεσαι αμέσως πως είναι ελαφρύ»

Φτιαγμένο για να στρίβει

Ως γνωστόν, το GR Yaris αποδίδει 272 ίππους και 350 Nm ροπής στα 1,280 κιλά και οι επιδόσεις είναι 0-100 km/h σε 5,5” και τελική στα 230 km/h.

Φαίνεται να είναι στο στοιχείο του σε στριφτερές διαδρομές. Σε μια τέτοια χωμάτινη είναι που εμφανίζεται ο Γάλλος πρωταθλητής να το οδηγεί.

 Όπως λέει ο Οζιέ, «ως οδηγός αγώνων επιλέγω το track mode και η αίσθηση οδηγώντας το ήταν πολύ θετική. Νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο, στα αφήματα του γκαζού το αυτοκίνητο τοποθετείται ωραία ενώ με την τετρακίνηση μπορείς να ντριφτάρεις στις καμπές»

Ο Οζιέ επαναλαμβάνει πως το Yaris εκφράζει μία ιδιαίτερα ζωντανή εμπειρία – «κάτι που δε συναντάς συχνά πλέον».

Για να καταλήξει λέγοντας «νομίζω πως θα παραγγείλω ένα…». Εδώ γελάνε. Χάρισμά του από την Toyota με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής.

 

ΠΗΓΗhttps://www.militaire.gr

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️

ΕΝ ΝΕΑ - ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: QR CODES ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ




Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ